TRON’a bir borsadan daha destek geldi ve TRX fiyatları artışa geçti!
TRON’a bir borsadan daha destek geldi ve TRX fiyatları artışa geçti!

TRON’a bir borsadan destek daha: TRX fiyatları artışa geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Kore’nin önde gelen kripto para borsası platformlarından biri olan Coinnest, TRON (TRX) Mainnet (ana ağ) geçişini destekleyecek. TRON Vakfı’nın kurucusu Justin Sun, bugün TRON’a bir borsadan daha destek geldiğini duyurdu.

TRON’a sırasıyla tüm kripto para borsaları destek verdiğini açıklıyor

Bu duyuru Binance’nin TRON’un ana ağını destekleyeceğini duyurmasından günler sonra gerçekleşiyor. Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, TRON’un ana ağını destekleyeceğini açıkladı.  Tüm kripto para borsası platformları sırasıyla TRON’un Ethereum platformundan geçişine desteklerini duyuruyor. Justin Sun Twitter aracılığıyla konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Başka bir Kore borsası daha (Coinnest) TRON’un Blockchain yükseltmesini ve TRX tokenini destekleyecek.

TRON blogunda, yatırımcıların ERC20 TRX tokenlerini Coinnest’e yatırması ve TRX ERC20 tokenlerine eşdeğer olan TRX tokenlerini almaları gerektiğini belirtti. TRON ekibi, Coinnest’in üstün kripto varlık alım satım platformlarından biri olduğunu ve çoklu döviz alım satım hizmetini desteklediğini söyledi.

TRON’a bir borsadan daha destek geldi ve TRX fiyatları artışa geçti!

TRON’un sanal makinesinin 25 Mayıs’ta başlaması planlanıyor ve ana ağ 31 Mayıs’ta başlayacak. TRON token geçişi ise 21 Haziran’da olacak. Güney Kore merkezli Coinnest borsası kurucu ortağı ve CEO’su Kim Ikh-wan ve bazı üst düzey yöneticiler zimmetine para geçirme ve dolandırıcılık suçlarından 5 Nisan’da Seul’de gözaltına alındı. Bir kripto para yatırımcısı olan Mahi Kunal konuya yönelik şunları söyledi:

TRON’u gerçekten destekliyorum ve Binance dahil pek çok borsanın TRON’un ana ağına destek vermelerine sevindim. Ama Coinnest hakkında emin değilim. Platform piyasada çokça aldatmaca olayıyla birlikte anıldı.

CoinMarketCap verilerine göre TRON, yazım sırasında 4,5 milyar dolarlık piyasa değeriyle 0,07 dolardan işlem görüyor. Ayrıca TRON şu anda %5,26 oranında artış göstererek piyasa değeriyle 10. sırada yer almakta.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin