TRON zirveye doğru  9. ve 10. sıralar arasında bir pozisyon hokkabazlığı yapıyor
TRON zirveye doğru  9. ve 10. sıralar arasında bir pozisyon hokkabazlığı yapıyor

TRON zirveye bir adım daha yaklaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasa kripto dünyasının en iyi oyuncuları olarak toparlanıp yeşile dönüyor. Bitcoin ve Ethereum fiyatları arttı. 30 Nisan’da saat 08:32’de Bitcoin’in piyasa değeri 161 milyar dolar olarak 9.477 dolar seviyesinden işlem görüyordu. Bitcoin (BTC) şimdi ise 9.034 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Altkoinler arasında dikkat çeken TRON zirveye bir adım daha yaklaşıyor.

Cardano ve TRON haftanın hokkabazları

Son 24 saatte, Bitcoin’in hacmi 8 milyar dolara ulaştı. Bitcoin pazarı 7 günlük bir dönem boyunca yan eğilim gösteriyor. Ethereum (ETH), dün 691,5 dolarlık bir fiyatla işlem görüyordu şimdi ise 665 dolar seviyelerinden işlem görmekte. Ethereum’un Bitcoin cinsinden değeri bu noktada 0,073 Bitcoin değerindedir.

Cardano (ADA) ve TRON (TRX) haftanın hokkabazlarıydı. Her ikisi de atlama pozisyonlarında bir eğilim gösterdi. Cardano, 30 Nisan’da, piyasa değeri 9 milyar dolar olan 0,37 dolarlık bir fiyatla işlem görüyordu. Bu ay Cardano 6. sıradaki yerini korudu ve son 24 saat içinde, 321 milyon dolardan 718 milyon dolar değerinde dolaşımda olan bir tedarike dönüştü.

TRON zirveye doğru 9. ve 10. sıralar arasında bir pozisyon hokkabazlığı yapıyor

Duygusal analiz bölümü, küresel kripto para piyasasının açık bir perspektifini sunmakta. Analiz, basın eğilimlerini ve pazar fikrini sunmakta. Bakış açıları dünyadaki uzmanlardan toplandı. Tahminler, finansal uzmanlar, madenciler, analistler, şüpheciler, etkileyiciler ile yapılan görüşmelerden sonra dikkate alınmış ve bu bölüm için değerli yorumları kaydedilmiştir. Bu analiz, şu anda 9. sırada işlem gören TRON’u baz almaktadır.

28 Nisan’da TRON zirveye doğru 9. ve 10. sıralar arasında bir pozisyon hokkabazlığı yapıyordu. TRX’in mevcut piyasa değeri 6 milyar dolar değerinde ve bu hafta %10’luk bir artışla 0,092 dolardan işlem görmekte. Geçtiğimiz haftadan itibaren, TRON parlak bir performans sergiledi ve CoinMarketCap listelerini fiyatında %75’lik bir artışla yönetiyor.

TRON, CoinMarketCap listelerini fiyatında %75’lik bir artışla yönetiyor

Son 24 saatte TRX pazarı, fiyatlarında %10,9’luk bir artışla yeşil renkteydi. Yeterince kalıcı olmak için TRX değeri son bir saat içinde %0,62 oranında arttı. Hokkabazlık tokeni, daha fazla düşmeden 9 numarada kendini güvenceye alarak istikrarlı bir konuma geldi.

Bollinger bandı, son 2 gündür bir eğik hareket gerçekleştiriyor ve 0,095 dolara doğru seyretti. MACD ve Stokastik RSI, 4 saatlik grafikte bir yükseliş trendi sergilemekte. Yazının yayınlandığı tarihte, 0,095 dolar seviyesi ayın en yükseğidir.

TRON fiyatına yönelik analist yorumları

Bir kripto para analisti olan Dhruv Mishra. Hyderabad konuya yönelik şu yorumu yaptı:

MACD, TRON’un rakipsiz olduğu ve bir yükseliş trendine doğru ilerlediği gerçeğini onaylıyor. Önümüzdeki birkaç gün içinde 0,1 dolara ulaşabilir. Bollinger grafiği, fiyatlardaki artışa işaret edecek açık bir çıkıntı gösteriyor. Yine bu para HODLing kullanıcılarına bağlıdır.

Bir kripto para analisti olan Heidi Treyson ise konuya yönelik şu yorumu yaptı:

Justin Sun doğru yönde TRON’a öncülük ediyor. Para bir haftada ilk 10’a ulaştığından beni şaşırtıyor. Piyasadaki TRX’te yükseliş eğilimi diğer kripto para birimlerine kıyasla normal fiyat dalgalanması üzerinde hafif etkilerle gözlemlenebilir.

Sonuç olarak TRON, eleştirmenlerinin %41’i kripto paranın düşüş eğilimine girebileceğine inanıyor. Ancak madalyonun 9. sırada sabit kalması için yüksek bir olasılık var. %59’luk bir kesim, TRX’in tüm ayın en yüksek seviyesi olan 0,095 dolar seviyesine ulaştığının altını çizdi.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin