Monero (XMR) 4 yıllık bir süre içinde, 250 kat arttı
Monero (XMR) 4 yıllık bir süre içinde, 250 kat arttı

Monero (XMR) piyasada yüksek fiyatlarla dans ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasada, Monero (XMR) işlemlerde gizlilik için bir çözüm sağladığından popülerlik kazanmaya devam ediyor. Monero, genellikle ademi merkeziyet ve mahremiyete odaklanan açık kaynaklı kripto para birimi. Monero daha az güç gerektirir ve diğer kripto para birimlerine kıyasla daha az ısı üretir.

Monero (XMR) 4 yıllık bir süre içinde, 250 kat arttı

Monero maden teçhizatı, diğer kripto para birimlerine göre daha uzun bir ömre sahiptir. Monero/CryptoNight algoritması madenciliği işlemleri, farklı algoritmalar kullanılarak diğer kripto para birimleri için madencilikten daha düşüktür.

Monero, şimdi 232,83 dolarlık bir bölgede işlem görüyor. Toplamda yaklaşık 3 milyar dolarlık bir pazara sahip. Monero’nun piyasa fiyatı son 24 saatte yüzde 1,81 oranında düştü. Geçen hafta, kripto paranın fiyatında kademeli bir düşüş gördük. Mayıs 2014’te, Monero’nun fiyatı 1 doların altındaydı, ancak şu anda 233 dolar civarında dans ediyor. 4 yıllık bir süre içinde, fiyat 250 kat arttı.

Monero artık Afrika pazarında da aktif

Son zamanlarda Monero, Afrika pazarında da aktif oldu. İceCUBEd-X borsası 30 kadar Monero çifti için serbest ticaretini açıkladı. Monero, halka imzaları, gizli işlemleri ve gizli adresleri kullanarak tarlanın tüm işlemlerinin kökenini, miktarlarını, sayılarını ve kaynak hedeflerini anlaşılmaz kılıyor. Monero, kullanıcılara herhangi bir gizlilik sorunu yaşatmadan, merkezi olmayan kripto para biriminin avantajlarına sahip.

Monero, izlenemez bir kripto para birimi. İşlemlerin yanı sıra bilgi gönderme ve alma da aynı kalmayacaktır. Monero Blockchain teknolojisindeki işlemler herhangi bir kullanıcıyla ilişkilendirilemez. Diğer taraftan, güvenlik nedeniyle birçok suçlu Monero’yu tercih ediyor. Japonya’nın Finansal Düzenleyicisi, kripto parayı yasaklamayı planlıyor. Bir kripto kullanıcısı konuya yönelik şu yorumu yaptı:

Gizlilik kendi içinde faydalıdır. Ve çok pahalı ve sürekli talep vardır. Ayrıca, mantar ve sansür direncini garanti eder. Monero her zaman değer katan en iyi kripto para olacak. Onun için savaşın!

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin