30 Eylül Tron fiyat analizi: TRX için beklenen seviyeler ve önemli noktalar
30 Eylül Tron fiyat analizi: TRX için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

Tron yüzde 10’un üzerinde arttı… Nedeni bu dApp geçişi olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir ayı piyasası, yeni gelişen endüstride hızlı bir şekilde derinleşirken Blockchain oyunlarına duyulan iştahın azalmadığını görüyoruz. Ethereum bir zamanlar oyun sektörü dApp ’ları için tek alternatifti. Ancak şimdi Tron hızla yükseliyor.

EtherGoo dApp Tron’a yöneldi

CryptoKitties çılgınlığı, 2017 Aralık ayının başında Ethereum Blockchain’ine egemen olduğundan beri sürekli genişleyen bu ağda bir dizi yeni kripto tabanlı oyunlar çıktı. Ağın oldukça yavaşlamasıyla ise Ethereum’un ölçeklenebilirlik sorununa dem vuruldu. Ve bu sorunu çözmek için Tron gibi yeni platformlar ortaya çıktı.

Bugünün Medium yayınlarına göre, Ethereum’daki en iyi oyun dApp’larından biri şimdi Tron’a geçiyor. EtherGoo, Blockchain’i kullanan ilk rekabetçi iyi vakit geçirilen oyun oldu. Ve yayınlamasından kısa bir süre sonra işlem hacmi ve günlük aktif kullanıcı sayısına göre bu dijital kedileri devirerek oyun dApp’ları arasında zirveye oturdu.

Makaleyi detaylandıran Tron Shrimp ekibi, daha önce ETH geliştirme sahnesinin tecrübeli isimlerinin, Tron ağında şu anda TronGoo adlı dApp’ı yayınladığı belirtildi;

TRON ağı ve Arcade fonu, geliştiricileri her zaman kucaklamaya hazır.Birlikte çalışmanın teknolojimizin ve topluluklarımızın bir sonraki inovasyon ve benimseme dalgasını beslemesine izin vereceğinden eminiz. EtherGoo ve TRON Shrimp ekibi birçok blokta DApps üretti ve geliştirdiklerinin topluluğa neşe getireceğini umuyoruz.

Çoğu Blockchain oyununda olduğu gibi oyun oldukça basit, oyuncular TRX kazanmak için Goo’yu toplar (önceden ETH). Dappradar’a göre, şu anki en iyi ETH oyunu, günlük 2.400 kullanıcılı My Crypto Heroes oyunu. Hâlbuki Tron Network’ünde bulunan Fishing Master Studio adındaki oyun, günlük 3.300 kullanıcıya sahip olduğu söyleniyor. Kumar oyunları ise bugüne kadarki en popüler oyunlardan biri ve Tron zaten dApp işlem hacimlerine göre Ethereum’u geçmiş durumda.

Tron (TRX) Fiyat Reaksiyonu

TRX şu anda en iyi performans gösteren kripto paralardan biri olup, gün içerisinde yüzde 12.5’lik bir artışla 0.0200 dolardan 0.0228 dolara yükseldi. Günlük işlem hacmi de 110 milyon dolardan 180 milyon dolara kadar çıktı. Ve Bit-Z ve Binance işlem hacminin büyük bir çoğunluğunu oluşturuyor. Geçen hafta TRX yüzde 9’luk bir artış göstermişti. Geçen aydan bu yana ise TRX tokeninde yüzde 55’lik bir artış görüyoruz.

Oyun dApp’ı transferi belki de momentumun bir bölümünü etkiliyor. Ancak aynı zamanda Binance’nin LaunchPad’i üzerine Tron destekli BitTorrent tokeni BTT’nin dahil edilmesinden de kaynaklı bir artış söz konusu. Analistler, mevcut yükseliş eğilimi devam ederse ve ekip gelişmeye ve genişlemeye devam ederse TRX’in kolayca 0.040 dolara ulaşabileceğini tahmin ediyor.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin