TRON
Kripto paralar aşağı giderken Tron piyasadan ayrışan hareketlere sahip

Tron yükselişine devam ediyor… 8. sırayı ele geçirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İlk olarak BSV’yi geçen Tron, son olarak ise Tether’i geride bırakarak zirve yolculuğuna devam ediyor. Coinmarketcap verilerine göre, altcoin, Tether’i geçerek sekizinci sırayı aldı. Bugünün Coinmarketcap verilerine göre son sıralamanın detayları şu şekilde:

Tron toplam piyasa değeri, 1.946.503.095 dolar

Tether toplam piyasa değeri, 1.928.811.958 dolar

Bitcoin SV toplam piyasa değeri, 1.374.435.255 dolar olarak gözüküyor.

Tron momentum kazanmaya devam ediyor

2019, Tron için kazançlı bir yıl olacak gibi görünüyor. Son zamanlarda Tron’un kurucusu Justin Sun’un öngörüsü olan Bitcoin SV’yi geçti. Böyle bir taahhütte bulunan Sun, böylece bu taahhüdünü gerçekleştirmiş oldu.

Tron olumlu gelişmelerle yükselirken gözünü daha yükseklere dikiyor

Bununla birlikte, kripto para sürekli olarak piyasada yeni bir pozisyon ve genişleme arayışı içerisinde. Bu anlayışla Tron ekibi büyük bir heves ve dinamizm ile çalışmalarını sürdürüyor gibi görünüyor. Sonuç olarak, alım satım işlemlerinde komisyon almayan kripto borsası ABCC platformunun en son twiti ise TRX’in son zamanlardaki istikrarlı fiyat artışına dikkat çekiyor. Bu açıklama ile birlikte, Tron’un TRC-20 ve TRC-10 tokenlerini platformlarında listelediklerini de ilan ettiler.

Ayrıca, 644.937.399 dolarlık piyasa değeriyle şu anda en büyük üçüncü kripto para borsası konumundaki OKEx, Tron (TRX) marj işleminin başladığını açıkladı. 10 Ocak 2019 itibarıyla borsada spot marj ticareti için işlem çiftlerini şu duyuru ile açıklandı

Justin Sun ve topluluk 8. Sıradaki pozisyonları ile yetinmeyeceğe benziyor. Öyle ki topluluktan birçok kişi attığı twitler ile daha üst pozisyonları görmek istediklerini dile getiriyorlar.

coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin