Bitcoin günlük işlem sayısı son iki yılın en düşük seviyesinde
Yatırımcılar endişeli: Binance kapalı olduğunda Bitcoin nasıl etkilenecek?

Bitcoin’de ani bir satış dalgası başladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin içinde bulunduğumuz saat diliminde Binance verilerine göre 3.988 dolar fiyatından hızlı bir fon çıkışı ile ani bir fiyat düşüşü yaşıyor.

Yazımızı yazarken satışların büyük bir hızla gerçekleştiğini görüyoruz. Ve şu an fiyat 3.800 doların altına inmiş durumda. Ayrıca yazımız yayına hazırlanırken coinmarketcap verileride henüz güncellenmediği için toplam piyasa sermayesinin ne kadar aşağı geldiğini henüz göremiyoruz.

Bitcoin 3.780 dolara kadar geriledi ve satışlar devam edebilir

Şu an 3.780 dolara kadar geriledikten sonra dalgalı fiyat hareketlerine giren Bitcoin piyasasında bu satışın nedenleri hakkında ilerleyen saatlerde daha ayrıntılı bilgiler aktarmaya devam edeceğiz…

devam edecek….

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin