TRON yenilenen fiyat rallisi ile şov yapıyor
TRON yenilenen fiyat rallisi ile şov yapıyor

TRON yenilenen fiyat rallisi ile zirvede!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON dijital varlıkları yükseliyor, ancak TRON projesine hala şüpheyle bakanlar var.
TRON (TRX), bu hafta %73 artışla 0,09 seviyesine kadar yükselen kripto paralardan biri. TRON yenilenen fiyat rallisi ve ticaret hacminin kademeli olarak artması nedeniyle en iyi 10 token arasına yerleşti.

TRON’un yükseliş nedenlerinden biri, yaklaşan “Süper Temsilci” seçimleri

TRX fiyatlarındaki mevcut artış, Aralık artışına göre daha yumuşak ve Bitcoin’e karşı değerlenme hiçbir zaman durmamakta. Ancak, her miting için her zaman sürdürülebilirlik sorunu vardır. Bazıları TRON’un geçerli bir ürüne sahip olmadığına inanıyor. TRX varlığı yalnızca dağıtımlı uygulamalarda değil, yalnızca yönetimde kullanılıyor.

TRON’daki yükselişin nedenlerinden biri, yaklaşan “Süper Temsilci” seçimleri. TRON ağı, yarı-merkezi yönetişimin bir katmanına dayanacak, dolayısıyla delegasyon ihtiyacı var. TRON yönetişim sistemi, prensipte ağın güvence altına alınması için bir güven seviyesinin eklendiği EOS, hatta Stellar’ın yaklaşımına biraz benzer. Yüksek teknik kabiliyetlere sahip işlemleri güvence altına alan düğümler, madeni paralarla erişilemeyen daha yüksek bir işlem oranına ulaşma yeteneğine sahip.

TRON yenilenen fiyat rallisi ile zirvede!
TRON yenilenen fiyat rallisi ile zirvede!

TRON, Testnet’te saniyede 10.000 işlem vaat ediyor

TRON, gaz gereksinimi olmadan Testnet’te saniyede 10.000 işlem vaat ediyor. Bu teoride, hızlı ve kullanılabilir dağıtılmış uygulamalar oluşturmayı sağlar. İşlem oranı, VISA oranının yarısı. Bununla birlikte, delegeler ve güvenilir çözüm taraflarından elde edilen yüksek bir işlem oranının zincirdeki anlaşmaya göre karşılaştırılması biraz yanıltıcı.

Karşılaştırmak için, Bitcoin’in ağı saniyede 7 ila 13 işlem gerçekleştiriyor ve Ethereum 25 işlem gerçekleştiriyor. Stellar gibi diğer ağların yanı sıra IOTA, EOS ve diğer hak kazandığını kanıtlayan ya da delege önderliğindeki ağlar daha da yüksek oranlar vaat ediyor. Fakat toplumdan gelen eleştirilere yol açan gizli bir güven ve merkeziyet katmanı var.

TRON yenilenen fiyat rallisi ile şov yapıyor

TRON, yeni parayı fiat ile alışverişe izin veren ve Avrupalı ​​alıcılara açacak olan bir fiat rampası olan Litebit.EU’da listeleyerek ek bir pozlama elde etti. Şu anda, TRON ticareti Asya pazarlarında yoğunlaştı, Bithumb, Upbit ve Binance en büyük paya sahip. TRX varlığının Tethers (USDT) yardımıyla genişleyen bir pazarı var. TRX ayrıca CNBC Fast Money’den bahsederek bir kez daha yükseldi. Önde gelen kripto paralara dikkat çeken şov, geçmişte birkaç varlık için fiyatları artırdı.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cryptovest

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin