EOS ve TRON’u geride bırakan Aeternity’in performansı etkileyici
EOS ve TRON’u geride bırakan Aeternity’in performansı etkileyici

EOS ve TRON’u geride bırakan Aeternity neden yükseliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tüm gözler Cardano (ADA) ve EOS gibi popüler altkolerin meteorik artışlarda olduğundan daha az popüler bağımsız Blockchain projesi Aeternity’deki (AE) artış, fazla ilgi görmedi. Peki EOS ve TRON’u geride bırakan Aeternity neden yükseliyor?

Aeternity top 25 kripto para arasına girmeyi başardı!

Ethereum tabanlı bir ERC20 tokeni olan Aeternity, dün gün içinde yüzde 50’den fazla değer kazanarak neredeyse 6 dolara ulaştı ve şu sıralar 4,73 dolar seviyesinden işlem görüyor. Aeternity, 1 milyar dolara ulaşan  piyasa değeriyle en büyük 25 kripto para birimi arasına girerek fazlaca değer kaydetti.

EOS ve TRON’u geride bırakan Aeternity’in performansı etkileyici

Aeternity, hafta başında 2,3 dolar seviyelerinden işlem görüyordu. Sonuçlar Aeternity’de haftanın son gününe kadar yüzde 100’den fazla artış olduğunu gösteriyor. Bu nedenle Aeternity sırasıyla yüzde 88 ve yüzde 64 oranında değerlenen EOS ile TRON (TRX)’u açık ara farkla geride bırakıyor.

Aeternity neden yükseliyor?

Aeternity’de bu önemli artışın neden kaynaklandığına dair net bir bilgi henüz yok. Aeternity projesinde öne çıkan bir gelişme olarak 30 Haziran’dan önce ana ağın yayınlanacağı bilgisi var. EOS tokeninde de ana ağın yayına girmesi beklenirken yaşanan önemli artış dikkate alındığında Aeternity’in yükselişi bu sebebe dayandırılabilir.

Kendi Blockcahin’ini inşa eden Aeternity, eşsiz verimlilik, şeffaf yönetim ve küresel ölçeklenebilirlik sağlama çabasında. Metot farklı olsa da bu hedefler, Cardano (ADA) ve EOS tarafından yönetilen diğer protokol odaklı kripto asset’lerine benzer. Bu kripto paralarda son zamanlarda muazzam bir satın alma desteği bulmuşlardı.

Aeternity yakında Coinbase’de listelenecek mi?

Kripto pazarı son zamanlarda iletilen Ethereum ERC20 teknik standardını destekleme niyeti ile ilgili olarak Coinbase’in bir güncellemesini sabırsızlıkla bekliyor. Açıkçası, bu Lihtenştayn temelli Aeternity projesine hoş geldiniz haberi olarak geliyor ve bu da AE’nin neden bu kadar önemli olabileceğini gösteriyor. Ancak AE’nin Coinbase’e eklenebileceği konusu henüz belirsizliğini koruyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptocoinspy

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin