TRON ve BitTorrent dev reklamcılık hamlesiyle gündemde.
TRON ve BitTorrent dev reklamcılık hamlesiyle gündemde.

TRON ve BitTorrent kripto reklamcılığının kaderini değiştirmeye hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto endüstrisinin büyüklüğü artık hepimizin malumu. 2 milyar doları aşan piyasa değeriyle artık popülaritesi de iyiden iyiye artan sektörün yine de tüm diğer dev sektörler gibi tanıtılmaya ihtiyacı var. Bu noktada kolları sıvayan TRON ve BitTorrent, kripto reklamcılığında devrim yaratacak bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

Farkındalığı artırmak ve yeni ürünleri tanıtmak, herhangi bir sektörün başarısı için hayati önem taşıyor. Aynı şekilde kripto sektörü de tanıtıma muhtaç. Çünkü çok yeni bir endüstri ve bolca (genellikle tamamen hak edilmeyen) kötü baskıyla boğuşuyor.

TRON ve BitTorrent reklamcılık ağını tüm kripto endüstrisine açıyor

Şimdi, eşler arası dosya paylaşım devi BitTorrent, kripto şirketleri için kendi reklam ağını kullanmalarına izin vererek büyük bir fırsat sunuyor.

Haber, TRON (TRX) tarafından BitTorrent’in satın alınmasını takip ediyor. Artık BitTorrent’in ve UTorrent’in kapıları, Bitmedianetwork aracılığıyla projelerini ve hizmetlerini tanıtmak isteyen kripto firmalarına açık.

100 milyon aylık kullanıcı

Bu büyük bir haber, çünkü 100 milyon aylık kullanıcı ve 45 milyon günlük kullanıcıyla, BitTorrent hazır bir kitleye sahip. Bunun da ötesinde, merkezsizliği ve değerine olan saygısını iyi anlayan, genç, teknoloji meraklısı insanların oluşturduğu bir kitleden söz ediyoruz.

Böylelikle kripto şirketleri, ihtiyaç duydukları hedef kitleye nokta atışı ulaşabilecek; bir anlamda altın madenine kavuşacak. Tabii ki, fırsat sadece herkese açık değil. BitTorrent, başvuruları inceleyecek ve sadece iyi bir sicile sahip olan kripto şirketlerine izin verecek.

“Önde gelen kripto işletmelerinin küresel farkındalığına katkıda bulunacağız.”

TRON’un kurucusu ve BitTorrent’in CEO’su olan Justin Sun, bu adımdan ötürü duyduğu heyecanı şu sözlerle dile getirdi:

Yeni nesil BitTorrent protokolü µTorrent Web’in resmi sürümüyle, daha güçlü bir katılım sağlıyoruz; bu da, premium ekran ve video yerleşimlerimizin tedarikini büyütüyor. Önde gelen kripto işletmelerinin projelerine yönelik küresel farkındalık yaratmayı düşünürken, genel reklam stratejilerinde ise BitTorrent’i dahil etmeyi umuyoruz.

Sun’ın iyimserliği yersiz değil. Bahsi geçen adım, bir endüstri olarak kripto ve Blockchain’in çok daha fazla benimsenmesine ve milyonlarca potansiyel kullanıcı ve müşteriyi hedeflemesine yardımcı oluyor.

cryptodaily

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ayı piyasasında kâr etmenin yolu, üçgen arbitraj: İşte üçgen arbitraj fırsatı sunan kripto paralar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin