Dijital Para Birimi Grubu Başkanı: “Altcoin'ler büyük ralli için hazırlanıyor.”
Dijital Para Birimi Grubu Başkanı: “Altcoin'ler büyük ralli için hazırlanıyor.”

Kripto boğa piyasası faaliyette: 3 altcoin kendi boğa koşusunu başlatıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En son araştırmalara göre, 3 altcoin daha şimdiden kripto pazarındaki boğaların piyasaya girmeye hazır olabileceği anlamına gelen bir boğa koşusuna çıkmaya başladı. Peki kripto boğa piyasası ne zaman?

Kripto boğa piyasası: İşte nasıl etkili olabilir?

Tüm kripto pazarı zirvede 800 milyar dolar kazandıktan sonra herkes bir sonraki boğa koşusunu bekliyor. Peki, bu boğa ne zaman geliyor? Santiment’in en son araştırması, kripto boğa koşusunun harekete geçme olasılığının yakında olduğunu gösteriyor. Araştırma raporunda konuya yönelik şu ifadeler yer alıyor:

Boğa piyasası başladı. Artık ne zaman olacağı ile değil kim ile ilgili olduğuna bakmak lazım. Bitcoin ve Ethereum’un son fiyatı hareketi kalıcı olmadı. Geçtiğimiz birkaç hafta çok olaysız geçti, zaten bir sonraki büyük hamlenin Bitcoin’den gelmesini  bekliyoruz. Bitcoin ve Ethereum büyüyor olmasa da (bunun için yeterli nedenleri yok), son zamanlarda bizim boğa radarı üzerinde Ethereum Blockchain’indeki birkaç token  sinyal veriyor.

Hangi altcoinler kendi boğa koşusunu başlatıyor?

Basic Attention Token (BAT), Ox (ZRX) ve Maker (MKR), boğa hareketleri gösteren kripto paralar. Araştırma raporunda konuya yönelik şu ifadeler yer alıyor:

Tarihsel olarak, 3 tokenin bedeli ETH’yi yansıtıyor. Özellikle geçen ayın ya da öylesine, bir dizi ERC 20 projesinin ETH fiyat bağımlılığını tamamen kırdığını ve kendi ritimleriyle dans etmeye başladığını görüyoruz. Ve itiraf etmelisiniz bu oldukça akılda kalıcı bir melodi.

BAT’ın zincirdeki etkinliği, hem fiyatı hem de spekülatif etkinliğin sürekli olarak arttığı sağlıklı bir modeli gösteriyor. Ayrıca rapora göre, ZRX, gözlenen tüm metriklerde en fazla patlayıcı artışı kaydetti, MKR de çok geride değil. Araştırmada kitle duyarlılığı ölçümleri ile platformun “davranış analizi” yapılıyor. Bu metrik temel olarak bir tokenin, sosyal medyadaki söz konusu bilinirliğini kapsıyor.

Kripto boğa piyasası yakında olabilir!

Araştırma raporunda konuya yönelik şu ifadeler yer alıyor:

Hareketler yükselirken, bu tür faaliyetler kısa vadeli bir zirveyi işaretleyebileceğinden, sosyal hacimde aşırı değerlerde satın almak istemediğinize inanıyoruz. Bu yüzden, trader’ların dikkatinin az çok normal seviyelere düşmesine kadar bekledik. ETH patlayıcı boğa koşusunun başlattı ve BTC onu izledi. Ve bu kez, bu üç altcoinin kendi boğa koşusunu başlatacağına inanıyoruz.

Raporuda sonuç olarak, piyasada risk olsa da şu anda altcoinlerin kendi boğa koşusunu başlatmak için hazırlandığına dikkat çekiliyor. Ayrıca raporda, Basic Attention Token (BAT), Ox (ZRX) ve Maker (MKR) altcoinlerinin piyasadan bağımsız olarak boğa koşusunun yakında olabileceği de ekleniyor.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin