Mati Greenspan en yüksek performanslı altcoin’leri duyurdu
Mati Greenspan en yüksek performanslı altcoin’leri duyurdu

TRON Vakfı haftalık raporu yayınlıyor ve TRX değer kazanmaya devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

15 Ekim’de, TRON Vakfı haftalık raporlarını Twitter’da yayınladı. Raporda, geçtiğimiz hafta içinde veritabanı bellek optimizasyonu, TRON’un Federal Communications Commission (FCC) ile ortaklığı ve piyasa işlemlerini kapsayan çalışmaları özetleniyor.

TRON Vakfı haftalık raporundaki önemli gelişmeleri özetliyor

İş tamamlandı

Konsensüs tarafında ise Vakıf, kaynakları kaynaklara dağıtmak için kullanılan kaynak delegasyon mekanizmasını tasarlayıp geliştirdiklerini ifade ediyor. Yapısal yönüyle ilgili açıklama yapan ekip, veritabanı için bellek optimizasyonunun tasarlandığını belirtiyor.

Çalışmalara devam ediliyor

Kaynak tavan dinamik değişim mekanizması ve kaynak delegasyon mekanizması test aşamasına getirildi. Geliştiriciler, veritabanı için bellek optimizasyonu tasarımı üzerinde çalışmaya başladı. Vakıf şu anda cüzdanlar için “Anonim İşlem Planı” üzerine araştırma yapıyor. 6 Ekim’de, TRON’un dApp ekosistemi üzerine kurulmuş bir oyun uygulaması başlatıldı.

TRON ekosistemindeki son gelişmeler

6 Ekim’de TRON Vakfı, Federal Communications Commission ile ortaklık kurdu ve “TRON Tournament Product” ürününü yayınladı. FCC ekibi, gerçek anlamda merkezi olmayan bir internet kurmak ve geleceği değiştirmek için TRON ile ortaklık kurdu.  8 Ekim’de  TRON MainNet’in 3.1 versiyonu aktive edildi ve TVM’yi yeni versiyonda aktif hale getirmek için bir Topluluk Süper Temsilcisi’nin önerisi alındı. Justin Sun, aktivasyon lehine oy veren 27 SR’den biriydi. 8 Ekim’de, TRON %11,29’luk bir artış ve 1,76 milyar dolarlık bir piyasa değeriyle ilk 10 kripto para arasına girdi. TRX, 9 Ekim’de 0,027 dolar seviyesine yükseldi, ancak 12 Ekim’de 0,020 dolar seviyesine indi.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin