Trilyon dolarlık şirket, ayı piyasasında tutunulan birkaç daldan biri
Trilyon dolarlık şirket, ayı piyasasında tutunulan birkaç daldan biri

Kurumsal yatırımcılara kripto para ticareti çözümleri sunacak yeni bir şirket kuruldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olan Fidelity Investments, Fidelity Digital Assets (FDA) isimli yeni bir şirket kurduğunu açıkladı. Bu şirket kurumsal yatırımcılara kripto para ticareti ve aynı zamanda custodial ve danışmanlık çözümleri konusunda hizmet verecek.

Fidelity Digital Assets, kripto para ticareti çözümlerini üç farklı alanda sunacak

Fidelity Digital Assets, gelecek yıl başlatılacak olan kurumsal yatırımcılar için üç farklı hizmet alanı sunacak. İlk olarak, kripto para birimleri için bir ticaret yürütme platformuna erişim sunacak. Bu, müşteriden mevcut borsalardaki siparişleri eşleştirmek için bir araç olacak. Bunu, kurumlara yönelik siparişleri doldurmak için çok sayıda tanınmış borsaların likiditesinden yararlanan bir boru hattı olarak düşünün.

Sonra, custodial hizmetleri olacak. FDA, “coğrafi olarak dağılmış” ve tamamen internet bağlantısının kesildiği soğuk depolama tesislerini kullanacaklarını ümit ediyor. Bu, bir dizi pratik güvenlik önlemi ile birlikte, büyük yatırımcılara, kripto paranın büyük mağazalarıyla şirkete güvenme inancını vermeli. Son olarak, FDA yeni müşterilerle çalışmak için kapsamlı bir müşteri hizmetleri ekibi sunacak ve bu platformdan ne istediklerini tam olarak aldıklarından emin olacaklar. Bu gelişme, kurumlardan kripto para sektörüne para akışı olacağı güç anlamına geliyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin