TRON Vakfı, Blockchain Charity Vakfı'na 3 milyon dolar bağışta bulundu
TRON Vakfı, Blockchain Charity Vakfı'na 3 milyon dolar bağışta bulundu

TRON Vakfı, Binance’in Blockchain Charity Vakfı’na destek veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON Vakfı ve CEO’su Justin Sun resmen Blockchain Charity Vakfı (BCF) destek veriyor. BCF, toplumsal fayda sağlayan programlar için Blockchain teknolojisini kullanmak amacıyla Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ile birlikte çalışmakta.

TRON Vakfı, Blockchain Charity Vakfı’na 3 milyon dolar bağışta bulundu

Justin Sun, önemli toplumsal değişimi sağlamak için TRON’un Blockchain’in kullanılmasında “stratejik bir rol” oynayacağını açıkladı. TRON ekibi, gelecekte daha fazla destek sağlayacağını belirterek BCF’ye 3 milyon dolar bağışta bulunmayı kabul etti. Justin Sun konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Süper Temsilci olarak, topluluğun güvenini kazanma konusunda yeterince şanslıyım. İnsanların dünyadaki geçim kaynaklarını iyileştirmek için Blockchain teknolojisini uygulamadaki hareketine liderlik etmenin benim sorumluluğum olduğuna inanıyorum. Ağın ortak yönetiminden kazandığım kaynakları topluma fayda sağlayacak ve güçlendirecek nedenlere adayacağım. İnşallah, eylemlerimin daha fazla insanı gerçekten de olumlu bir etki yaratabilmek için Blockchain teknolojisinin büyük potansiyeline ulaşmasını sağlayacak.

Blockchain daha yaşanılabilir bir dünya oluşturabilir!

Şu anda, BCF’nin UNDP’ye ilk 1 milyon dolarını bağışlamış olmasına rağmen, BCF’nin getireceği toplumsal değişimin ne olduğu henüz net değil. Umarız Blockchain daha yaşanılabilir dünya oluşturma konusundaki vaatlerini yerine getirebilir.

Blokt.com

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin