Ethereum güçlü toparlanıyor, Bitcoin fiyatı ise stabil: Günlük görünüm
Ethereum, tarihte ilk kez Bitcoin’i geçti! Bakın hangi konuda zafer kazanıldı

Teknoloji uzmanı Ian Mcleod: “Ethereum yıl sonuna kadar 500 dolara çıkacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mati Greenspan’a göre Bitcoin’in potansiyel kopuşu “sadece bir zaman meselesi” iken, teknoloji uzmanı ve iş analisti Ian Mcleod, Ethereum’un benimseme sürecinin, Ether fiyatını yıl sonunda 500 dolara çıkaracağını ve 2019’da bu artışın devam edeceğini belirtiyor.

Mati Greenspan: “Bitcoin’de işlem sayısı artıyor. Fiyat kopuşu an meselesi!”

Yazım sırasında, Bitcoin kırmızı renkte iken 6.450 dolardan işlem görüyor. Bitcoin pazarı, günlük işlem hacmi 3,7 milyar dolar ile yine sessiz kaldı. Ancak, bu durum sona eriyor olabilir. eToro’nun kıdemli piyasa analisti Mati Greenspan’a göre, Bitcoin’de işlem sayısı artıyor ve fiyat kopuşu sadece bir zaman meselesi. Greenspan açıklamalarına şunları ekliyor:

Bitcoin’in potansiyel kopuşu, sadece bir zaman meselesi. Tabii ki, düz çizgi deseni birkaç ay daha devam edebilir ve bu kötü bir şey olmayacak. Ancak sakin fiyat hareketinin altında kaynayan heyecan işaretleri var. Bu durum yatay döngünün sonuna yaklaştığımızın klasik bir göstergesi.

“Gelecek 1-2 hafta, birçok kripto para için yakın dönemli bir nokta olabilir.”

Benzer duyguları paylaşan başka bir analist de, Fonstrat Global Advisors’daki teknik strateji uzmanı Rob Sluymer. Rob Sluymer, konuya yönelik şunları söylüyor:

Gelecek 1-2 hafta, birçok kripto para için yakın dönemli bir nokta olabilir. Kripto para birimlerinin çoğunluğu haftalar boyunca dar konsolidasyonda kaldı. Çoğu kişi, ihlal edildiği takdirde, trader’lar tarafından dramatik bir tepkiye neden olacak önemli teknik ticaret seviyelerini test ediyor.

Ian Mcleod: “Ethereum’un fiyatı birkaç haftadır ayı bölgesinde bulunuyor.”

Teknoloji uzmanı ve iş analisti Ian Mcleod de boğa tahminleri yapan analistler arasında. Uzman konuya yönelik şunları söylüyor:

Fiyatların çarpıcı bir şekilde düşmesiyle birlikte Ethereum’un fiyatı birkaç haftadır ayı bölgesinde bulunuyor. Fakat, şimdi ve yıl sonu arasında bir trend değişimi beklenebilir. Fiyat, boğa bölgesine geri döner dönmez dikkate değer kazançlar ile etkileyici bir artış olacak. Ethereum’un 2018’in sonuna kadar 500 dolara çıkacak ve 2019 yılı boyunca da yukarı doğru ilerleyeceğine inanmak mantıklı olacak.

coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin