TRON (TRX) ve Cardano (ADA) artışa geçti
TRON (TRX) ve Cardano (ADA) artışa geçti

TRON (TRX) ve Cardano (ADA) boğa partisine katıldılar: Fiyatlar coştu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasaları bugün yeşile boyandı. Bitcoin (BTC), TRON (TRX) ve Cardano (ADA) gibi popüler kripto paralar, yatırımcılarını yüksek getiriler ile sevindiriyor.

TRON (TRX) ve Cardano (ADA) artışa geçti

Yazım sırasında TRON, %5,2 oraında artışla 0,025 dolardan işlem görüyor. TRX şu anda 1,68 milyar dolarlık bir piyasa değeriyle 11. sırada yer alıyor. TRON’un ticaret hacminin çoğunluğu, Bit-Z Borsası’nda gerçekleştirildi. Bit-Z’den sonra TRX ticareti konusunda Binance önde yer alıyor.

TRON (TRX) fiyat grafiği | Kaynak: CoinMarketCap
TRON (TRX) fiyat grafiği | Kaynak: CoinMarketCap

TRON Vakfı geçtiğimiz günlerde geliştiriciler için TRON Blockchain’de kullanılacak yeni bir paketin haberini yayınladı. Bu TRON Virtual Machine (TVM), TRON Blockchain’indeki dApp’ların gelişimi için Turing-complete bir Sanal Makine lansmanı haberi sonrası geliyor.

Cardano (ADA) boğa yükselişini yaşıyor

Yükselişte olan bir diğer büyük kripto para birimi Cardano. Bu kripto para birimi %3,19 oraında artışla 0,075 dolardan işlem görüyor. Cardano şu anda 1,95 milyar dolarlık bir piyasa değeriyle 9. sırada yer alıyor. Cardano ticaretinin çoğunluğu Binance tarafından gerçekleştiriliyor. Binance’yi  Cardano ticareti konusunda Upbit Borsası takip ediyor.

Cardano (ADA) fiyat grafiği | Kaynak: CoinMarketCap
Cardano (ADA) fiyat grafiği | Kaynak: CoinMarketCap

Cardano, geçtiğimiz günlerde attığı bir tweet ile yol haritasını güncelledi. Güncelleme, Cardano’nun piyasaya sürülmesindeki ilk aşama olan Byron’a yönelik iyileştirmeler sunuyor ve aynı zamanda geliştirmenin bir sonraki aşaması Shelley güncellemesi için yapılan hazırlıkları da açıklıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin