Ripple fiyatı (XRP), teknik analizi
Ripple fiyatı (XRP), teknik analizi

Ripple fiyatı (XRP), hedefinden ayrılmıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ripple fiyatı (XRP), kısa vadede 0,96 dolar seviyesini gördü ve ABD dolarına karşı aşağı yönlü bir düzeltmeye başladı.
  • XRP/USD paritesi saatlik grafiğinde 0,88 dolarlık destek ile bağlantılı bir boğa eğilim çizgisinin altında kırılma oldu.
  • Parite aşağı doğru hareket ediyor ve son salınımın 0,81-0,80 dolar gibi düşük seviyeleride test edilebileceği görülüyor.

Ripple, ABD doları ve Bitcoin (BTC)’e göre daha çabuk düzeliyor. XRP/USD paritesi, aşağı doğru düzeltmeye devam edebilir ve  0,80 dolar destek alanını yeniden test edebilir. Ripple şu anda 0,87 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Ripple fiyatı (XRP), piyasa sinyalleri

Ripple, başka bir girişim ile 0,96 dolar seviyesine taşınabilirdi. Ancak Ripple, ABD doları karşısında ivme kazanamadı. Bu nedenle XRP, 0,96 dolar gibi yüksek bir seviyede işlem gördü ve sonra aşağı yönlü bir düzeltmeye başladı. Düşüş ve son dalga %23.6 Fib geri alma seviyesini 0,81 dolardan 0,96 dolara yükseltti. Üstelik, 0,90 dolar desteğinin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın altında bir kırılma oldu.

Daha da önemlisi, XRP/USD paritesinin saatlik tablosunda 0,88 dolarlık destek ile bağlantılı bir boğa eğilim çizgisinin altında bir kırılma oldu. Parite, son dalganın %61,8 Fib düzelme seviyesini 0,96 dolardan 0,81 dolara düşürdü. Bu nedenle XRP’nin, 0,81 dolarlık son düşüşünün en düşük seviyesine doğru gerilemeyi sürdürme olasılığı yüksek. Ancak, en önemli destek 0,80 dolar ve 0,80 dolara yakın. Alıcılar, kısa vadede fiyatın daha da düşürülmesi halinde, 0,80 dolarlık desteğin yanında yer almaya devam edecek.

Ripple fiyatı (XRP), hedefinden ayrılmıyor
Ripple fiyatı (XRP), hedefinden ayrılmıyor

Grafiği incelediğimizde, 0,88 dolara yakın kırılma desteği ve 100 saatlik SMA direnç hareketi görülmesi muhtemel. Ripple’ı, 0,88 dolar ve 0,90 dolar direnç seviyelerinin üzerindeki bir itme belki de 0,95 dolara doğru kırabilir.

Ripple fiyatı (XRP), teknik analizi

Saatlik MACD: XRP/USD paritesi için MACD, düşüş bölgesine geri döndü.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): XRP/USD paritesi için RSI şu anda 50 seviyenin oldukça altında.

Büyük destek seviyesi: 0,80 ABD doları

Büyük direnç seviyesi: 0,90 ABD doları

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin