TronWatchMarket ICO lansmanı
TronWatchMarket ICO lansmanı

TRON (TRX) TronWatchMarket adında merkezsiz borsa kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON (TRX) MainNet 30 Ağustos’ta tümüyle işlevsel TRON Sanal Makinesi platformuna entegre edildi. Bu olay TRON TronWatchMarket projesi ile merkezi olmayan uygulamalar dönemini başlattı. TRON ağı ayrıca, Ethereum ağının başarısına benzer bir şekilde token oluşturma özelliğine sahip.

TronWatchMarket ICO lansmanı başlattı

Bu nedenle, TRON ekosisteminin bir parçası olacak TRON tokenleri için merkezi olmayan bir borsaya ihtiyaç duyması şaşırtıcı değil. Bu merkezi olmayan borsa projesi, TronWatchMarket (TWM) ile başlatılıyor. TRON bu borsa ile hedeflerini şu sözlerle açıklıyor:

TronWatchMarket, sezgisel ve tam özellikli merkezi olmayan borsa (DEX). Bu, TRON, TRX10 ve TRX20 tokenleri arasında güvenli, merkezi olmayan bir şekilde işlem yapmanıza olanak tanır.

TronWatchMarket, TRON ağının likiditesini artırmaya yardımcı olacak

TWM, TRON ağının likiditesini artırmaya yardımcı olacak. DEX, ağdaki tüm tokenleri desteklediğinden, her token bundan faydalanacak. Merkezi olmayan borsalar  eşler arası ticarete olanak tanır ve kullanıcıların fonlarını işlemek için üçüncü taraf operatörlere güvenmezler. Bunun yerine, fonların tümü değişmez bir akıllı sözleşme ile yönetilir. TWM’nin tanıtım yazısında şu açıklama yer alıyor:

Devam eden operasyonları finanse etmek için herhangi bir borsa ücret alır. Biz mütevazı bir işlem ücreti alacağız ve kullanıcıların gelecekteki işlem ücretleri için indirim almasına izin vereceğiz.

Ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin