TRON (TRX) tokeninin gizli projesi, Atlas ile tanışın!
TRON (TRX) tokeninin gizli projesi, Atlas ile tanışın!

TRON (TRX) tokeninin gizli projesi açıklandı! İşte detayları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON (TRX) yatırımcılarının merakla beklediği gizli proje sonunda açıklandı. TRON Vakfı’nın kurucusu Justin Sun, Twitter hesabı aracılığıyla 30 Temmuz’da duyurulacağı belirtilen gizli projenin özelliklerini paylaştı.

TRON (TRX) tokeninin gizli projesi, Atlas ile tanışın!

Sun, gizli projeyi şu sözlerle duyurdu:

Son olarak, gizli projemiz hakkında birkaç şey söylemek istiyorum, projeye BitTorrent‘in satın alınmasının ardından Atlas adını verdik.

Başka bir deyişle, Atlas projesi, BitTorrent ve TRON’un bir entegrasyonu olacak. TRON Vakfı, önümüzdeki üç ay için yol haritasını buna göre güncellediğini ve projeyle ilgili ayrıntıları Ağustos ayı sonuna kadar paylaşacağını belirtiyor. Yapılan taleplere dayanarak Vakıf, şimdi BitTorrent protokolünü geliştirmenin yollarını arıyor.

Atlas projesi, BitTorrent ve TRON’un bir entegrasyonu olacak

TRON, ağının BitTorrent’e entegrasyonu ile mevcut altruizmi geliştirmeyi hedefliyor. Aynı zamanda TRON,  torrent ekosistemini büyütmek için seeder’ları ödüllendirmeyi planlıyor. Ancak ödüllerin teklif edilip edilmeyeceği hala açık değil. Ama bu tür fırsatlar yakın gelecekte de mevcut olabilir.

Bu arada TRON’un BitTorrent’in katılımından ötürü Ethereum’un işlem kapasitesini kolayca geçebileceği de söyleniyor. En önemlisi ise ekip dünya çapında BitTorrent’in kullanımını daha yaygın olarak teşvik ederek TRON’a olan erişimi artırmak istiyor.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin