16 Ekim Tron (TRX) ve Dogecoin (DOGE) fiyat analizi: Sıradaki hamle ne olacak?
16 Ekim Tron (TRX) ve Dogecoin (DOGE) fiyat analizi: Sıradaki hamle ne olacak?

TRON (TRX) rekor üstüne rekor kırıyor: Ethereum ise XRP’den sonra bir yenilgi daha yaşayabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON (TRX), bir proje olarak, her gün dev adımlar atıyor. Çünkü Ethereum’un kripto dünyası içindeki konumunu ve üstünlüğünü zorluyor. Yakın zamanda atılan bir tweette, projenin kurucusu Justin Sun, TRON’un günde 2 milyon işleme doğru ilerlerken bir rekor daha kırdığını açıkladı.

TRON (TRX) günde 2 milyon dolarlık işlemleri ölçekleyebilir

Justin Sun’un attığı son tweette göre TRON, günde 2 milyon dolara yakın işlem yaparak rekor kırdı. TRX günde 1.841.055 işlem kaydederek yeni bir zafer kazandı. Sun’un tweetine göre, TRON’un günde 2 milyon dolarlık işlemlerini ölçekleyeceği zamanlar yakın, kendisi için yeni bir kilometre taşı oluşturuyor. Sun konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Yeni rekor günde 1.841.055 işlem! Çok yakında 2 milyon kırılacak!

Tweetin bir parçasını oluşturan resme göre, TRON şu anda 1911 çevrimiçi node’ye sahip ve 1424121 blok yüksekliğine ulaştı. Aynı zamanda MainNet’in saniyede maksimum 748 işlem başardığını gösteriyor. Bu hızda  TRON, Ethereum’un yerini alabilir. Ayrıca performansta büyüyen sadece TRON MainNet değil, Dapp’ları da Ethereum’un yerini devralmak için TRON’u yükseltiyor.

TRON dApp’ları Ethereum dApp’larından daha iyi performans gösteriyor

Ekim ayında, TRON’un TRONbet uygulaması Ethereum’un günlük işlem hacminden çok daha büyük olan yarım milyondan fazla bireysel işlem gerçekleştirdi. Bu, TRON dApp’larının Ethereum dApp IDEX’den daha iyi performans gösterdiğini ortaya koyuyor. TRONbet’teki günlük aktif kullanıcılar, Ethereum IDEZ’nin 950’nin biraz altında olduğu zaman, yaklaşık 2.323’tü.

TRON daha az desantralize edilmiş uygulamalara sahip olsa da işlem sayısındaki artış, Ethereum’dan daha iyi bir performans sergilemesini sağlıyor. Eylül ayında, Justin Sun TRON dApp’larının Ethereum’dan 100 kat daha hızlı olduğu iddia etti. TRON, Ethereum’un önünde sağlam bir kaya gibi görünüyor. Bu iki kripto para arasındaki yarış ne aşamalara taşınacak hep birlikte göreceğiz.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin