TRON (TRX) Monero (XMR)’yu geçmeye çalışıyor!
TRON (TRX) Monero (XMR)’yu geçmeye çalışıyor!

TRON (TRX) Monero (XMR)’yu geçmek için yarışta: TRX yüzde 14’ün üzerinde yükseliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para sıralamasında 13. sırada yer alan TRON (TRX), pazar günü IOTA ve Dash’ın üstesinden gelerek piyasa sıralamasını değiştirdi. Şu anda TRON, CoinMarketCap verilerine göre 11. en büyük kripto para ve ilk 10 kripto para listesine girmeye yakın. TRON (TRX) Monero (XMR)’yu geçmek için yarışıyor. TRX yüzde 14’ün üzerinde artış gösteriyor.

TRON (TRX) fiyatı yükselmeye devam ediyor

Yazım sırasında TRX 1,79 milyar dolarlık piyasa değeriyle 0,0272 dolar seviyesinde işlem görüyordu. Fiyat, 24 saatlik işlem hacmi 357,8 milyon dolar ile %12’den fazla arttı. 7 günlük senaryoda, TRX 1,45 milyar dolarlık piyasa değeriyle 0,0221 dolar seviyesinden işleme açıldı. Hafta boyunca, TRX’in ilk girişimi 4 Ekim’de gerçekleşirken, fiyatın 0,0232 dolardan işlem görmesi bekleniyordu. Ancak kripto para küçük hareketler dışında sabit kaldı.

TRON fiyat grafiği | Kaynak: CoinMarketCap
TRON fiyat grafiği | Kaynak: CoinMarketCap

İlk tırmanış 7 Ekim’de, TRON’u 13’ten 11’inci sıraya taşıdı. Burada TRX, 1,71 milyar dolarlık piyasa değeriyle 0,026 dolar seviyesinde işlem görüyordu. Son olarak kripto para, 1,83 milyar dolarlık piyasa değeriyle 0,0278 seviyesinden işlem görmeye başladığı hafta zirvesine ulaştı. Hafta boyunca görülen en düşük piyasa değeri 1,39 milyar dolardı. Bu nedenle, TRX’in piyasa değeri açısından en büyük boşluğunun, kripto para birimi grafiklerindeki farkı yaratan 440 milyon dolar olduğu kaydedildi.

TRON (TRX) Monero (XMR)’yu geçmeye çalışıyor!

Ayrıca bu gelişmelerle TRX’in şu anda 10. sırada yer alan ve 1,86 milyar dolarlık piyasa değeri olan gizlilik odaklı kripto para Monero’nun (XMR) üstesinden gelebileceği anlaşılıyor. Bununla birlikte, spekülasyonun gerçekliğe dönüşüp dönüşmeyeceği konusunda daha fazla analiz yok. TRON’un sıralamadaki başarısı da yaratıcısı Justin Sun tarafından Twitter’da paylaşıldı. Justin Sun, krpto para birimi endeksinin anlık görüntüsünü de yayınladı.

TRON 11. sıraya yükseldi
TRON 11. sıraya yükseldi

Bu haftanın başlarında TRX piyasa sıralamasında bir sıra öne atladı ve kısa bir süre için 12. sırada yer aldı. Piyasadaki hemen hemen tüm diğer kripto para birimleri önemli kazançlar sağlayamazken, TRON’un bir boğa çalışması olduğunu belirtiliyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin