ethereum
Ethereum 2020’de toparlanabilecek mi?

Ethereum 8 Ekim fiyat görünümü: ETH’de fiyat sıkışması görülüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 8 Ekim fiyat hareketleri için önemli sayılabilecek detayları şu şekilde özetledik:

  • Ethereum hafta sonu 220 -230 dolar bandında hareket ederek, yatay bir görünüm sergiledi.
  • Yeni haftanın ilk saatlerinde 225 dolara tutunan ETH/USD paritesi yukarı yönlü bir görünüm sergiliyor.
  • Fiyatın mevcut konumunda iyice sıkıştığı görülürken, yön arayışında olan Ethereum’un bu hafta ani fiyat hareketleri görülebilir.

Ethereum son 24 saatlik dilimde dolar ve Bitcoin karşısında değerini koruduğunu görüyoruz.

Ethereum 8 Ekim fiyat hareketleri

Ethereum grafikte görülen Bollinger bandı sınırları içinde fiyat hareketlerini sürdürürken dün Bollinger’in alt bandında saatlik kapanış yaptıktan sonra (222 dolar civarında) yükselişe geçerek 226 dolar olan üst banda doğru hareket etti. Oldukça dar bir bantta hareket eden Ethereum, sonrasında ise yeni gün ile birlikte kanalın orta çizgisinden döndüğü görülüyor.

Bu hareket Ethereum’un kısa vadeli bir yükseliş trendine girmesine neden olurken, önümüzdeki saatlerde test etmesi muhtemel 226 dolar seviyesi (Bollinger üst bandı) oldukça kritik bir seviye. Bu seviyenin geçilmesi, bant hareketinin de genişlemesine neden olacak olup, kritik 230 dolara doğru bir eğilime neden olabilir.

Ethereum günü 230 dolar ya da üzerinde kapatırsa, fiyatını dolar karşısında içinde bulunduğumuz hafta da daha da artırabilir.

Öte yandan yine grafikte görülen kısa vadeli yükseliş trendi çizgisi üzerinde kalınması Ethereum için olumlu bir fiyat hareketi olacak.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

Saatlik MACD’nin pozitif bölgede olmasına rağmen düşüş göstermesi fiyatın yavaşladığını işaret ederken “0” seviyesi üzerinde kalması oldukça kritik. Öte yandan aşırı satım bölgesinden aşağı yönlü sanılım yapan stokastik de düşüşü destekler nitelikte hareket ediyor. Stokastik göstergesinin aşırı alım bölgesi ve civarındaki hareketleri ETH fiyat seyri için belirleyici olabilir.

Ether’in içinde bulunduğu trendin gücünü ölçen RSI 50 seviyesinde yatay bir görünüm verirken, diğer trend gücünü ölçen CCI göstergesinin de pozitif bölgede fakat zayıf seyrettiğini görüyoruz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin