TRON (TRX) Max Borsası tarafından destekleniyor
TRON (TRX) Max Borsası tarafından destekleniyor

TRON (TRX) Max Borsası’nın desteğini alıyor: Büyük gün için geri sayım başladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON (TRX) en çok beklenen Blockchain güncellemesi ve token takası için tüm borsaların desteğini almak için çabalıyor. Bugün TRON (TRX) Max Borsası’nın desteğini aldığını açıkladı.

TRON (TRX) Max Borsası tarafından destekleniyor

TRON’un kurucularından Justin Sun, TRON Blockchain güncellemesi ve token takası için fazlasıyla mesai harcıyor. TRON’un ana ağı 31 Mayıs’ta faaliyete geçti.  Tayvan’daki en büyük kripto para borsası olan Max Borsası, TRON Blockchain güncellemesi ve token takasını destekleyeceğini duyurdu.

Yatırımcılar sadece TRX’in ERC-20 tokenlerini 24 Haziran 2018’de önce Max Borsası’na yatırmalı ve ana ağ lansmanından sonra eşdeğer TRX tokenlerini alacaklar. Borsa takas sırasında hiçbir işlemin etkilenmeyeceğini belirtiyor. Max Borsası, günlük ticarette güvenli işlemleri garanti eden bir platform. Borsada ulusal sınırlar ve zaman konusunda herhangi bir kısıtlama yok.

TRON’un token takasını destekleyecek olan borsa sayısı 42

TRON’un token geçişi başladı ve TRX çekimleri şu anda askıya alındı. 26 Haziran’da TRON, 27 kişinin seçileceği ve halkın onaylama ve ağ için hesaplama sağlama iradesini temsil edeceği süper temsilci seçimine katılacak.  Bunun için TRON, Genesis temsilcileri ile üç aktif ağ provası gerçekleştirdi. Seçilmiş liderler, TRON’un ana ağ bağımsızlık gününün başlatılması sırasında etkinliğe anonim olarak katılacak.

TRON (TRX) grafiği
TRON (TRX) grafiği

TRON yazım sırasında, %8,32 oranında düşüşle 0,03 dolardan işlem görüyor. TRON şu anda, 2,6 milyar dolarlık piyasa değeriyle 9. sırada yer alıyor. TRON’un token takasını destekleyecek olan borsa sayısı yazım sırasında 42.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin