Şimdi Monero (XMR) Edge cüzdanında yer alıyor
Şimdi Monero (XMR) Edge cüzdanında yer alıyor

Artık Monero (XMR) Edge cüzdanında

service service
Share

Share This Post

or copy the link

21 Haziran’da Edge Wallet Twitter aracılığıyla Monero’yu sistemine entegre ettiğini duyurdu. Edge Wallet, güdümlü koruma için çeşitli varlıkları tek bir yerde depolamak için kullanılan bir kripto para birimi cüzdanı. Cüzdan California merkezli olarak 2015 yılının sonunda kuruldu. Artık Monero (XMR) Edge cüzdanında yer alacak.

Şimdi Monero (XMR) Edge cüzdanında yer alıyor

Edge Wallet, resmi Twitter hesabı üzerinden konuya yönelik şu paylaşımı yaptı:

Size önemli bir haberimiz var. Edge cüzdanınızda, şimdi  XMR’yi bulacaksınız. Monero bir süredir listemizde yer aldı ve bunu topluluğa sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

M-cüzdan, çok varlıklı destek, varlıklar arasında takas ve uygulama içi alım satım gibi hizmetler sunar. M-cüzdan, sadece bir dokunma kimliği veya PIN ile kolay bir güvenlik arayüzüne sahip. İstenen varlıkları Bitcoin, Ethereum ve şimdi Monero dahil olmak üzere tek bir yerde depolamak için kullanılabilir. Nisan 2014’te Riccardo Spagni’nin kurucu ortağı olduğu Monero, tam gizlilik ve anonimlik ile üst düzey güvenlik hedefiyle piyasaya sürüldü. Ancak çıkarıldığından bu yana Monero, her zaman tartışmaların odağında yer aldı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin