TRON (TRX), AltcoinTrader.co.za'da listelenecek
TRON (TRX), AltcoinTrader.co.za'da listelenecek

TRON (TRX) IOTA tokenini yerinden ediyor: TRX haftada yüzde 18 oranında arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON kripto para sektöründeki “duyuru” ateşi, heyecan verici aktiviteler ve medyaki popülerliği ile biliniyor. TRON’un kurucusu Justin Sun ve ekibi, kripto paranın çeşitli borsalarda listelenmesi ve ortaklıklar kurması adına çok sayıda tanıtım etkinliği ve kampanya yürütme fırsatı buldu. Sonunda beklenen oldu ve TRON (TRX) IOTA tokeninin yerini alarak 9. sıraya yükseldi.

TRON (TRX) IOTA tokeninin yerini alarak 9. sıraya yükseldi

CoinMarketCap verileri incelendiğinde, gün içerisinde TRON’un 3,246 milyar dolarlık engeli kırdığı ve piyasa değeriyle IOTA’yı geçtiği görülüyor. Yazım sırasında TRON, 3,251 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahipken, IOTA 3,250 dolarlık piyasa değerine sahip. TRON’un günlük duyuruları ve haberleri kripto paranın popülaritesinin her geçen gün artmasına yol açıyor.

TRON token takası; Bitbns, Bibox, Binance, Bitfinex, Bitopro, Bitforex, Bittrex, Coinegg, Coinrail, Huobi ve daha fazlası gibi çeşitli borsalardan destek alıyor. Yatırımcılar tarafından beklenen token takasına TRON’da durmadan hazırlanıyor. Şu anda TRX yatırımcıları, Ethereum ağında oluşturulan ERC20 tokenlerini tutuyor ve bunlar artık yeni platformla uyumlu olmayacak.

TRON (TRX) IOTA tokenini yerinden ediyor: TRX haftada yüzde 18 oranında arttı!
TRON (TRX) IOTA tokenini yerinden ediyor: TRX haftada yüzde 18 oranında arttı!

TRON haftalık olarak yüzde 18 oranında artış gördü

TRON, ERC20’den TRON ana ağı için yerli bir token olan TRON20 standardına geçecek. Bu, 1:1 takas olacak. Şu an itibarıyla, 24 Haziran’da gerçekleşmesi planlanan TRX token geçişini destekleyen 30 kripto para borsası var. TRON yazım sırasında %6 oranında artışla 0,04 dolardan işlem görüyor. TRON şu anda 3,251 milyar dolarlık piyasa değeriyle  IOTA’yı yerinden ederek 9. sıraya yerleşti. TRON haftalık olarak ise %18 oranında artış gördü.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin