TRON (TRX), üç gün içinde beş kripto para borsasında listelendi
TRON (TRX), üç gün içinde beş kripto para borsasında listelendi

TRON (TRX), Hindistan’ın lider kripto para borsasına eklendi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hindistan’ın önde gelen kripto para borsalarından biri olan Zebpay, nihayetinde tüm beklentileri dinlendi ve TRON’u platformlarında listelediklerini açıkladı. TRON (TRX), artık Hindistan’ın lider kripto para borsasına eklendi.

TRON (TRX), Zebpay’da yarın işleme açılıyor

Zebpay, dün Twitter’da yeni kripto paraların listelenmesiyle ilgili bir açıklama yaparak, Hint kripto pazarında çok fazla heyecan uyandırdı. Hint kripto fanatiklerinin çoğu, bu duruma ritmik olarak TRON bunu hak ediyor ve bekliyordu. Zebpay tarafından Twitter’da yeni bir kripto paranın listelenmesiyle ilgili şu açıklama yapıldı:

Zebpay, 26 Nisan’da yarın yeni bir para tanıtacak. Hangi kripto para olduğunu tahmin edebilir misiniz? Size bir ipucu vereceğiz: Mujhko pehchaanlo me hu _____?

Zebpay kullanıcıları TRON’u 27 Nisan 2018 tarihi saat 13:00’dan itibaren satın almaya ve satmaya başlayabilir. Borsa platformu, TRON işlemleri için %0,01’lik düşük işlem ücretleri talep edecek.

TRON’un Zebpay’da listelenmesine ilişkin kullanıcı yorumları

Cryptoburnt isimli kullanıcı Twitter’dan şu yorumu yaptı:

Zebpay yatırımcıları mevcut seviyeyi koruyarak iyi bir zaman geçirirken 800 Satoshis’i kıracak.

Mali Muhasebeci Harshkumar Bardia konuya yönelik şu yorumu yaptı:

27 Nisan’da özgürlük savaşında serbest kalan TRON, yenilmeyecek!

TRON (TRX), üç gün içinde beş kripto para borsasında listelendi

Zepbay, Hindistan’ın kripto para birimleri üzerindeki olumsuz duruşuna rağmen TRON’u platformuna ekledi. Hindistan Rezerv Bankası (RBI) geçtiğimiz günlerde, RBI altında çalışan tüm bankaların artık kripto parayla uğraşan herhangi bir işletmeyi veya bireyi desteklemeyeceğini açıkladı.

TRON, üç gün içinde beş kripto para borsasında listelendi. Bunlar; Einstein, WazerX, Bittrex (yeni bir ticaret çifti ekledi), Coinbase ve şimdi Zebpay. CoinMarketCap verilerine göre, TRON yazı tarihi itibariyle 4 milyar dolarlık bir piyasa değeriyle 0,069 dolardan işlem görüyor ve son 24 saat içinde %7’den fazla bir düşüş kaydetti.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin