TRON (TRX) fiyatı
Tron güçlü performansıyla dikkat çekiyor: TRX/USD yüzde 25 arttı

TRON (TRX) fiyatı yüzde 18 değer kazandı! İşte fiyat artışının arkasındaki nedenler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasındaki en iyi altcoinlerden biri olan TRON (TRX) fiyatı geçtiğimiz 7 günde %18’den fazla bir değer kazandı. TRON Vakfı’nın kurucusu ve CEO’su olan Justin Sun’un TRON Sanal Makinesi’ni piyasaya sürmesinin ardından kripto parayı parlak günler bekliyor gibi görüyor.

TRON (TRX) fiyatı neden artıyor?

CoinMarketCap verilerine göre yazım sırasında TRON, %0,01 oranında düşüşle 0,025 dolardan işlem görüyor. Kripto para şu anda, 1,7 milyar dolarlık piyasa değeriyle 13. sırada ulunuyor. TRON son 7 gün içinde NEO, EOS, Monero, IOTA, DASH ve Vechain ile en çok kazanmış olan altcoinlerden biri olarak kripto para piyasasında en iyi 20 token arasında yer alıyor.

TRON (TRX) fiyat grafiği
TRON (TRX) fiyat grafiği

Fiyattaki bu gelişmenin TVM lansmanı ve Atlas projesinden kaynaklandığı düşünülüyor. TRON Vakfı, TRON ekosistemini geliştirmek için çalışıyor. Vakfın temel amacı ‘Web’i Dağıtmak’ oldu. Ayrıca TRON, dünyanın en büyük torrent platformu olan BitTorrent’i satın aldı.

Satoshi Nakamoto TRON’un Atlas projesi ile ilgileniyor

BitTorrent’in kullanım durumu Bitcoin’in yaratıcısı Satoshi Nakamoto tarafından işaret edildi. Bir Litecoin ve TRON tutkunu olan William Ward, kim olduğu bilinmeyen Satoshi Nakamoto’nun e-postalarından birinde BitTorrent‘ten söz ettiğine dikkat çekti. Nakamoto, transfer edilebilir bir proof-of-work (PoW) tokeninin parasal bir değere sahip olması için büyük bir ağ içinde aktarılması gerektiğini belirtti. Ayrıca BitTorrent’i büyük bir ağ için örnek olarak gösteriyor. Cardano ve IOHK kurucusu Charles Hoskinson bile, BitTorrent’in kullanımı hakkında konuştu. Charles Hoskinson, BitTorrent’in ölçeklendirme protokolü örneklerinden biri olduğunu belirtiyor.

Justin Sun TRON’un Ethereum’u geçeceğini iddia ediyor

Atlas projesi, BitTorrent ve TRON’u entegre etmek için piyasaya sürüldü. Projenin ana gündemi, torrent sürülerinin ömrünü uzatmak ve daha hızlı hale getirmek. Entegrasyon, çevrimiçi içeriğin global düzeyde ödeme işlemine eklenecek. Ayrıca, proje madencilik projeleriyle ilişkilendirilmeyecek ve kullanıcılar kendilerine sağlanan kaynaklarla birbirleriyle etkileşim içinde olacaklar.

Ayrıca, Justin Sun TRON’un Ethereum’u geçeceğini iddia ediyor. Platform tarafından başlatılan TVM, Ethereum’un Sanal Makinesi ile tamamen uyumlu. Sanal Makinenin özellikleri, seçilen 27 Süper Temsilci tarafından başlatılacak. TVM’nin özelliğini başlatmak için, bir SR’nin öncelikle tüm SR’lerin imzasına sahip olması gereken teklifi yapması gerekecek. Bu, teklifin geçerli sayılabilmesi için Süper Temsilcilerden 2/3’ünün oyu gerektirecek. Aksi takdirde geçersiz sayılacak.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin