BlockMagic  Ethereum Blockchain’i ile kullanıcı becerilerini geliştirecek
BlockMagic  Ethereum Blockchain’i ile kullanıcı becerilerini geliştirecek

BlockMagic, Ethereum Blockchain’e sihir getiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BlockMagic, kullanıcıların büyü ve sihirbazlık dünyasında kaybolmalarını sağlayacak yeni bir oyun. Bunun için Unity 3D grafikleriyle ERC-721 tokenlerinin değişmezliğini karıştıracak olan BlockMagic Ethereum Blockchain’inde başlatılacak.

BlockMagic, Ethereum Blockchain’i ile kullanıcı becerilerini geliştirecek

BlockMagic oyuncuların becerilerini desteklemek için renkli bir dünyada sihirbazlık hakkında daha fazlasını öğrenmelerine izin verecek. Tüm koleksiyonlar ERC-721 tokenleri tarafından yedeklenecek ve böylece Blockchain üzerinde işlem görecek.

Başlangıçta ekip, oyunu oluşturmak için Vryx web tabanlı 3D teknolojisini kullanmayı planladı. Ancak sonuçta platform için çok karmaşık olduğunu fark ettiler.  Bu yüzden oyunu Unity motoruna geri döndürdüler. Bu, Unity’yi Blockchain ile birleştiren ilk oyunlardan biri olacak. Geliştiriciler planlarını şu sözlerle açıklıyor:

Planımız, BlockMagic’i Ethereum ekosisteminin en büyük uygulaması haline getirmek.

BlockMagic resmi olarak başlatılmadı

Oyun resmi olarak başlatılmadı, ancak meraklı kullanıcılar resmi siteye önceden kayıt olabilir. Bu yeni oyun Blockchain tabanlı 3D oyun ana akımını getirecek mi? Sadece zaman gösterecek. O zamana kadar büyücülüğün tadını çıkarın.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin