Justin Sun büyük tarihi açıkladı: HDD paylaşımlarıyla BitTorrent (BTT) kazanılacak
Justin Sun büyük tarihi açıkladı: HDD paylaşımlarıyla BitTorrent (BTT) kazanılacak

TRON (TRX) fiyatı tüm gelişmelere rağmen düşüyor: TRX en büyük kaybeden para oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pazartesi günü pazara açılan TRON (TRX) fiyatı %5’ten fazla düşüş göstererek dibe vurdu ve alım satım fiyatıyla en büyük kaybeden para oldu. Yazım zamanında TRX, 1,68 milyar dolarlık oldukça depresif bir piyasa değeriyle 0,025 dolar seviyesinde işlem görüyor.

TRX fiyat grafiği | Kaynak: CoinMarketCap
TRX fiyat grafiği | Kaynak: CoinMarketCap

TRON (TRX) fiyatı değer kaybediyor

Geçtiğimiz hafta TRON, IOTA ve Dash karşısında değer kazandı ve 13. sıradan 11. sıraya yükseldi. Bu etkinlik sırasında TRX, piyasa değerinde büyük bir artış yakaladı ve 1,83 milyar dolara ulaştı. Ayrıca bu gelişmelerle TRX’in 10. sırada yer alan ve 1,86 milyar dolarlık piyasa değeri olan gizlilik odaklı kripto para Monero’nun (XMR) üstesinden gelebileceği yönünde  spekülasyon yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde TRON topluluğu, 27 Süper Temsilcinin (SR) oy kullanması beklenen TRON Sanal Makinesi’nin (TVM) aktivasyonu için bir oylama yaptı. Topluluk protokolüne göre, teklifi geçmek için oyların 2/3’ü gerekiyor. Justin Sun’ın attığı tweet’lerden birinde, bu konuda 18. seçmenin olduğu belirtiliyor. Tweet ile birlikte Justin Sun, oy kullanan SR’lerin listesinin ekran görüntüsünü toplulukla paylaştı.

TRON SR oylama güncellemesi | Kaynak: Twitter
TRON SR oylama güncellemesi | Kaynak: Twitter

“TRON’un Odyssey 3.1 yükseltmesi, Ethereum ve EOS’dan 200 kat daha hızlı.”

TRON Vakfı’nın kurucusu ve CEO’su olan Justin Sun, TRON’un Odyssey 3.1 yükseltmesinin başlangıcında bile, Ethereum ve EOS’dan 200 kat daha hızlı olduğunu iddia etti. Bu arada, birçok kripto para topluluğu üyesi, TRON’un Github deposu etkin olmadığı için iddiaların yanlış olduğunu vurguladı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin