featured

TRON (TRX) fiyat hareketi ayıların kontrolünde iken, yatırımcıların dikkat etmesi gereken şeyler nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan TRON (TRX), 22 Temmuz’dan bu yana düşüş trendi içinde işlem görüyor. Bu aşağı yönlü hareket sonucunda, yakın zamanda destek noktası da kaybedildi.

Mevcut trend, günlük ve altı saatlik zaman dilimlerindeki düşüş okumaları nedeniyle ayıların lehine.

TRON fiyatı düşüyor

Fiyat, 20 Mayıs’tan beri 0,070 dolar ile 0,088 dolar aralığında işlem görüyor. Fiyat en son yükseliş hareketine 10 Haziran’da başladı. O sırada altcoin’in fiyatı başlangıçta 0,070 dolardaki destek noktasının altına düşmüştü. Ancak hızlıca toparlanarak bir miktar kazanç elde etmeyi başarmıştı.

Bu artış sonucunda, 22 Temmuz’da 0,094 dolar ile yılın en yüksek seviyesine ulaşmıştı. Bu, başlangıçta 0,088 dolar seviyesinin üzerinde bir kırılmaya neden olurken, fiyat kısa bir süre sonra bunun altına düştü.

10 Haziran’daki düşüşe benzer şekilde, 22 Temmuz’daki artış 0,088 dolar direnç noktasının üzerinde bir sapmaya yol açtı ve ardından önemli bir düşüş hareketi geldi. Reddetme ayrıca, satış baskısının bir işareti olan uzun bir üst fitil oluşturdu. Şu anda, TRX fiyatı bu aralığın ortasında işlem görüyor.

TRON (TRX)

Günlük RSI aşağı yönlü. Gösterge düşüyor ve 50’nin altında. Bu da düşüş eğiliminin bir işaretidir.

TRX fiyat tahmini: Sıçramadan önce düzeltme mi?

Günlük zaman dilimine benzer şekilde, altı saatlik grafik de yukarı hareketine devam etmeden önce TRX fiyatının düşeceğini gösteriyor.

TRON (TRX)

Bunun ana nedeni, 9 Haziran’dan beri yürürlükte olan yükselen bir destek hattının bozulmasıdır. Bu, TRON ağının Mainnet sürümünün beşinci yıl dönümünü kutladığı sıralardaydı. Bu, önceki yukarı hareketin sona erdiğini ve diğer yönde yeni bir hareketin başladığını gösterir.

Ayrıca yükselen destek çizgisinin yanındaki artış, düzeltici bir yapı gibi görünüyor. Bu nedenle, Elliott Dalga Teorisi, B dalgasının bir A-B-C düzeltici yapıda olduğunu öne sürer. Eğer bu doğruysa TRX fiyatı şu anda C dalgasındadır.

A:C dalgalarına 1:1 oran vermek, 0,072 dolar seviyesinin kaybedilmesine yol açacaktır. Bu aynı zamanda yatay bir destek alanıdır.

Bununla birlikte, C dalgası uzarsa, TRX fiyatı bir sonraki direnç olan 0,066 dolara düşebilir. Bu, mevcut fiyattan %16’lık bir düşüş gerçekleşebileceği anlamına gelmektedir.

Bu aşağı yönlü TRX fiyat tahminine rağmen, TRON yeniden ivme kazanırsa %13 oranında bir artış ile 0,088 dolarda bulunan direnç noktasına yükselebilir.

BeinCrypto</p


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin