featured

Aptos (APT), kripto piyasasının parlayan altcoin’i oldu: Kısa vadeli hedefi 10 dolar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Aptos (APT), son haftalarda %56,36’lık bir büyüme kaydetti ve 5,36 dolardan 8,30 dolara yükseldi.

APT, %20’lik bir artışın ardından şu anda 7,30 dolar civarında işlem görüyor. Bu yukarı yönlü hareketin çok önemli olmasının bir sebebi de 7,1 dolarda bulunan direnç noktasının kırılmasıdır.

Geçtiğimiz haftalar, fiyatın 5,36 dolardan şaşırtıcı bir şekilde 8,30 dolara fırlayarak %56,36’lık bir büyüme kaydetmesi sebebiyle olumu geçmişti. Eğer bu ivme devam ederse, APT önümüzdeki 24 gün içinde 10 doların üzerine çıkabilir.

Aptos APT

Olumlu teknik göstergelere ek olarak RSI yükselişe işaret ediyor. Bu göstergenin yükselişe işaret etmesi, yatırımcı güveninin de arttığını göstermesi sebebiyle oldukça önemlidir.

Aptos (APT) fiyat tahmini:

Kısa vadeli görünümün yanı sıra gözde altcoin’in uzun vadeli görünümü de yükselişe işaret ediyor. Bu, uzun vadeli yatırımcıların takip etmesi gereken bir token olduğu anlamına gekmektedir.

Sonuç olarak, Aptos (APT)’un geleceği şimdilik parlak görünüyor. Tutarlı performansı ve yatırımcı güveni ile kripto piyasası dinamiklerinde potansiyel olarak devrim yaratarak kendisi için bir niş oluşturmaya hazırlandığı söylenebilir.

CryptoNewsLand


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin