TRON (TRX), AltcoinTrader.co.za'da listelenecek
TRON (TRX), AltcoinTrader.co.za'da listelenecek

TRON (TRX) CoinFalcon Borsası platformunda işleme açıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yakın zamanda yayınlanan bir Twitter yazısında, İngiltere merkezli bir kripto para borsası olan CoinFalcon Borsası, ana ağ lansmanından sonra TRON (TRX) işlemlerine devam ettiklerini açıkladı. Token geçişinden önce tokenlerini borsaya yatıran mevcut tüm kullanıcılar da yeni tokenlerini satabilirler.

TRON (TRX) CoinFalcon Borsası platformunda artık aktif

TRON’un CEO’su Justin Sun konuya yönelik şunları söyledi:

Bunu TRONICS olmadan yapamazdık. CoinFalcon Borsası’na desteği için teşekkürler.

TRON; Upbit, Zebpay, Bittrex ve Coinex’i içeren 50’den fazla kripto para borsasının token geçişi için desteğini aldı. TRON MainNet olayı birkaç gün önce gerçekleşti TRON aynı zamanda 1 milyar TRX yaktı. TRON Vakfı’na göre, kripto para yakmak tokenlerin adil bir dağılımını teşvik ediyor ve enflasyonu kontrol etmeye de yardımcı oluyor. Birkaç saat önce Justin Sun, TRX’in diğer tüm kripto paralardan daha iyi performans gösterebileceğini düşünen kişi sayısını belirlemek için bir Twitter anketi başlattı.

TRON (TRX) fiyatında son durum

TRON (TRX) yazım sırasında, %4,7 oranında artışla 0,03 dolardan işlem görüyor. TRON şu anda 2,5 milyar dolarlık piyasa değeriyle 11. sırada yer alıyor. Kripto para bugünün düşük seviyesine ulaştı ve geçtiğimiz 7 gün içinde %21,04 oranında değer kaybına uğradı.

TRON (TRX) fiyat grafiği
TRON (TRX) fiyat grafiği

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin