John McAfee kripto paralarla ilgili bir web platformu başlattı
John McAfee kripto paralarla ilgili bir web platformu başlattı

John McAfee Blockchain World Conference’ta

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto dünyasının en önemli influencer’larından, McAfee Inc ve BitFi’nin kurucusu John McAfee Blockchain World Conference’ta konuşmacı olarak yer alacak.

Blockchain World Conference, üstü düzey kripto konferansları düzenleyen global bir marka. Eşi benzeri görülmemiş sayıda lisanslı mali uzmanı bir araya getirme konusundaki devasa başarısını yaklaşan dev konferans için de gösterdi ve geniş çapta takdir edilen konuşmacıları bir araya getirdi.

Blockchain World Conference’ta yıldızlar geçidi

Konferans, en etkileyici kripto uzmanlarını, araştırmacıları, uzmanları, eğitmenleri ve öncüleri, yani kripto dünyasının Los Galacticos’unu bir araya getiriyor. BWC resmi web sitesinden şöyle açıkladı:

“Kambersiz düğün olmaz.”

Etkinlik sunumlar, paneler, eğitim seminerleri, endüstriyel paylaşımlar, networking seansları, sergiler ve daha pek çok şeyle dopdolu olacak. Konferans, “Blockchain’in kötü çocuğu” John McAfee tarafından sunulan bir açılış konuşmasıyla başlayacak.

McAfee tweetledi:

Atlantic City Harrah’s Casino’daki Blockchain World Conference’ta konuşacağım. Sekiz bin katılımcı ile tarihin en büyük kripto olayı olacak ve dünya çapında canlı yayın yapılacak.

John McAfee kısa bir süre önce Bitfi adında yeni bir donanım hakkında tweet attı. Dijital varlık ekonomisini güçlendirmek için çalışan Bitfi ekibi, piyasaya sürülen ilk ve açık kaynak kodlu donanım cüzdanı olduğunu iddia ettikleri yeni hardware cüzdanlarını açıkladı.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Amerika’da gelmiş geçmiş en büyük kripto organizasyonu düzenlenecek

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin