TRON (TRX) artık CoinPayments'a entegre edildi
TRON (TRX) artık CoinPayments'a entegre edildi

TRON (TRX) BITBOX’a eklendi: TRX gözden geçirme sürecini geçen ilk kripto para!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

LINE Corporation, TRON (TRX) tokeninin kısa süre önce piyasaya sürülen kripto para birimi borsası BITBOX Borsası’na eklediğini duyurdu. TRON, BITBOX açık-listeleme komitesi tarafından gözden geçirme sürecini geçen ilk kripto para.

Artık TRON (TRX) BITBOX Borsası’nda!

Singapur merkezli borsa BITBOX, kripto para topluluğundaki tüm projelerin borsada listelenmesi için eşit bir fırsat sağladığını belirtiyor. Borsa ayırca TRON’un şu anda BITBOX’un ticareti sırasında listelenen tokenler için ortaya konan gözden geçirme sürecinden geçen ilk varlık olduğunu söylüyor.  LINE’ın web sitesinde yer alan duyuruda şu ifadeler yer alıyor:

Şu anda BITBOX’da işlem görmeye müsait olan TRON’un listelenmesi LINE’ın müşterilerinin farklı kripto paralar ile işlem yapmasına ve kripto para borsasının işini geliştirmesine yardımcı olacak. Kullanıcı merkezli bir borsa olarak BITBOX, müşterileri için mevcut olan seçenekler yelpazesini genişletmeye odaklanırken, aynı zamanda verimli ve güvenli kripto para karşılığı hizmetleri de sunuyor.

BITBOX borsada listelenmek isteyen paraların başvurularını kabul ediyor

LINE CEO’su Youngsu Ko konuya yönelik şunları söyledi:

TRON’u BITBOX ile entegre etmek, dünyanın en hızlı büyüyen Blockchain projesiyle bağlantı kurmamızı sağlayacak. TRON, özellikle BitTorrent ile güçlerini birleştiren sağlam bir teknoloji platformuna sahip. TRON ile stratejik bir ortaklık kurmayı ve kullanıcılarımıza kripto para birimi alanında mevcut en iyi deneyimi sunmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

BITBOX, kripto para birimi borsasına katılmak isteyen ve benzer kapsamlı bir değerlendirme sürecine girmeye hazırlanan diğer kripto paraların başvurularını kabul ediyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin