bitcoin cash 26 Eylül
Bitcoin Cash 26 Eylül fiyat görünümü: BCH için dip görüldü mü?

Bitcoin Cash 15 Ağustos fiyat görünümü: BTC kritik dönemeçte

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 15 Ağustos fiyatına dair önemli detaylar şu şekildedir:

  • Bitcoin Cash yılın düşük seviyeleri olan 470 dolar seviyelerini gördü.
  • BCH, hafta başı başladığı son düşüş hareketi sonucu kayıplarını 15 Ağustos yükselişi ile toparlamaya çalışıyor.
  • Yeni gün ile beraber başlayan yükseliş, BCH fiyatını psikolojik seviye olan 500 dolar üzerine çıkarmayı başardı.

Bitcoin Cash son 24 saatlik fiyat hareketlerinde dolar karşısında yüzde 4 oranında değer kazancı yaşıyor. Bitcoin karşısında ise yüzde 1,34 değerinde bir değer kaybı yaşıyor.

Bitcoin Cash 15 Ağustos fiyat hareketleri

Bitcoin Cash hafta başındaki ağır satış baskısı dolayısıyla 480 dolar seviyelerine kadar bir düşüş yaşadı. Sonrasında ise 480 – 500 dolar bandında yatay fiyat hareketlerine şahit olduk. Piyasa kapitalizasyonun 200 milyar dolar altına inmesi ile yaşanan bu düşüş dalgası, Bitcoin Cash fiyatını da olumsuz yönde etkiledi.

Tarihler 15 Ağustosu gösterirken ise olumsuz görünüm yerini olumluya çevirerek, piyasaya yeni fon girişleri olduğunu gördük. Bu fon girişleri ile piyasa sermayesi 200 milyar doların üzerine çıkarken, bu durum Bitcoin Cash adına yaklaşık 40 dolarlık bir prim sağladı. Ve BCH fiyatının 526 dolara kadar çıktığını gördük.

Şu an için günün en yüksek seviyesi olarak kaydedilen 526 dolar görüldükten sonra, yatay fiyat hareketlerine giren BCH, fiyatı öğleden sonraki işlem saatlerinde 525 – 510 dolar dar bandında işlem görüyor.

Son yükseliş ile beraber BCH fiyatının ana düşüş trend çizgisine yaklaştığı dikkat çekiyor. Şu an için 535 dolar seviyelerine denk gelen ana düşüş trendi aynı zamanda BCH/USD saatlik grafiğinde 100 HO seviyesinde bulunuyor. Olası bir yükseliş hareketinde BCH’nin ilk durağı bu seviyeler olacak olup, bu trend çizgisinin geçilmesi BCH içim yeni yükselişlerin kapısını açabilir.

Diğer yandan şu an yatay görünümde bulunan BCH fiyatı, bu noktalardan destek bulamaması halinde yeniden 480 – 500 dolar bandına geri çekilebilir.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergelere baktığımızda Saatlik MACD’nin 0 üstünde olmasına rağmen aşağı yönlü negatif bir görünüme geçtiğini görüyoruz. Buna paralel olarak RSI kritik 50 seviyesinin altına sarkmış ve stokastik gösterge aşırı alım bölgesinden yönünü güneye çevirmiş durumda. BCH için trend gücü ise CCI göstergesine göre oldukça zayıflamış durumda. Bu göstergeler önümüzdeki saatler için BCH’nin bir düzeltme yaşayabileceğine işaret ediyor.

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin