Mati Greenspan en yüksek performanslı altcoin’leri duyurdu
Mati Greenspan en yüksek performanslı altcoin’leri duyurdu

TRON (TRX) artık iki yeni borsada: Peki TRX fiyatı ne durumda?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON (TRX) iki tane daha kripto para birimi borsasında listelendi. Popüler sanal para birimi artık Blockport ve Scatter platformları kullanılarak işlem görebiliyor. Her iki şirket de konuyu Twitter aracılığıyla açıkladı.

Scatter ve Blockport TRON (TRX)  için destek ekledi

TRON meraklıları artık bu sanal parayı iki farklı platformda, Scatter ve Blockport’ta satın alabilecekler. Kripto para birimi piyasası son saatlerde çok zor bir düşüş yaşasa da, şirketler işlerini büyütmeye devam ediyor. Scatter, EOS topluluğu tarafından tanınan bir platform. EOS’un piyasada bulunan ilk cüzdanı ve en çok kullanılan EOS cüzdanı. Bu, şirketin sektörde önemli bir itibara sahip olduğunu gösteriyor.

Justin Sun’a göre, Scatter güvenli, çoklu blok imzalı, bir kimlik ve itibar masaüstü uygulaması. Blockport’un resmi Twitter hesabından da TRON’un listelendiği açıkladı. Euro ağ geçidini kullanarak platformda TRON satın almak mümkün. Avrupalı ​​kullanıcılar artık TRX tokenlerini Bitcoin veya diğer fiat para birimi yerine doğrudan euro ile satın alabilir.

Blockport, kullanımı kolay ve özel olarak tasarlanmış bir platform

Blockport tarafından yapılan resmi açıklama şu şekildedir:

Bu listeleme sayesinde, Blockport kullanıcıları, euro ağ geçidimiz aracılığıyla dünyanın önde gelen kripto paralarından biri olan TRX’i satın alabilecek ve satabilecekler. Eşit önemde, TRON’un Avrupa topluluğunun, TRX tokenine kullanıcı dostu alışveriş ve takas platformumuz aracılığıyla doğrudan erişebilecek olması.

Blockport, kullanımı kolay olacak şekilde özel olarak tasarlanmış bir platform. Geleneksel finans dünyasını sanal para birimlerinin yeni dijital ekonomisi ile köprüler. Kullanıcılar, dünyanın dört bir yanındaki en büyük ve en değerli para birimi olan euroyu kullanarak sanal paraları satın alabilir, satabilir ve tutabilirler. Borsa ayrıca Blockport tokeni (BPT) olarak bilinen kendi tokenine de sahip. Kullanıcılara indirimli işlem ücretleri ve diğer ‘sosyal ticaret’ özelliklerine erişim sağlar.

TRON (TRX) fiyat grafiği
TRON (TRX) fiyat grafiği

TRON (TRX) fiyatında son durum

TRON, pazardaki en büyük ve en popüler sanal para birimlerinden biri. Yazım sırasında TRX, 11. en büyük kripto para birimi. Piyasa değeri 1,17 milyar dolar tutarında ve her token 0,017 dolar karşılığında satın alınabilir. Son 24 saatte TRON fiyatının %6,34’ünü kaybetti.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin