TRON
Tron 'da Verilen USDT, Ethereum'da Verileni Aşmak Üzere

TRON (TRX) ağı tarihi bir rekor kırıyor: 1 milyon günlük işlem sayısını geçiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimleri arasındaki rekabet sektör için olumlu. Bir çekişme alanı, en yüksek işlem hacmine sahip olmak üzere dönüyor. Bu, günde işlenen ağ aktarımlarının sayısı ile ilgili istatistikler. Yeni istatistikler, TRON (TRX) tokenini diğer projelerin önünden yavaşça ilerlediğini doğruluyor.

TRON (TRX) gelişmeye devam ediyor

Herhangi bir kripto para ağı sadece insanlar aktif olarak kullanıyorsa yararlı. Bitcoin, Ethereum ve XRP, yaygın olarak kullanılan ağlar. Değer, kullanıcılar arasında çok aktif olarak aktarılır. Ağ kısıtlamaları bir gün olası işlem sayısını sınırlandırır. TRON söz konusu olduğunda, bu limit 1 milyon işaretin çok üstünde görünüyor.

Bu haber TRON projesi için çok önemli bir zamanda geldi. Birkaç hafta önce, ağ sonunda 500.000 günlük işlem gerçekleştirdi. O zamandan beri, bu sayı hızla artmaya devam etti. Bu yeni veri, Ethereum’un TRON’un yarısı kadar kullanıldığı anlamına geliyor. Bu Ethereum’un iki proje arasında daha ‘olgun’ olduğunu düşünüldüğünde ilginç bir istatistik.

Devam eden bu büyümeye birçok temel faktöre katkıda bulunuyor. Her şeyden önce, TRON’un dApp’leri bol miktarda işlem üretiyor. En iyi uygulamalar bahis ve kumar ile ilgili gibi. Ayrıca pek çok insan borsaya para harcıyor gibi görünüyor.

Gelecekteki büyümenin sürdürülmesi kritik

Bu yeni günlük işlem hacmi, TRON için önemli bir gösterge. Geliştiricilerin bu trendi mümkün olduğu kadar uzatmaları gerekiyor. Diğer projelerden farklı olarak, ağın gelecekteki büyüme için alanı var gibi görünüyor. İşlem maliyetleri ortalama olarak 0,02 dolar gibi düşük bir seviyede kalıyor. Bitcoin’in şu anki ücreti 0,4 ABD doları seviyesine yaklaşırken, Ethereum’un ücretleri 0,19 dolar seviyesinde.

Büyüyen işlem sayısı bir başka önemli istatistikle çakışıyor. Geçtiğimiz iki hafta boyunca, ağ adreslerinin sayısı buna göre büyüdü. TronScan tarafından 525.000’den 567.237 adrese bir artış kaydedildi. Bu ayrıca şu anda gerçek bir ağ büyüme etkisinin olduğunu doğruluyor. Facebook’ta göz önünde bulundurması gereken popülerlik de artıyor.

Son ekosistemdeki gelişmelerden bazıları da işaret ediyor. TRON son zamanlarda BitTorrent Inc ve uTorrent Web’i satın aldı. Görünüşe göre, uTorrent hızla TRON için büyük bir ağ bloğu üreticisi haline geliyor. Şu anda, kuruluş ağa eklendiğinden beri 106.425 blok oluşturdu. Tüm parçalar, bu kripto para projesi için yavaş yavaş bir araya gelerek, fiyatı önemli bir harekete hazırlıyor.

livebitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin