TRON (TRX), AltcoinTrader.co.za'da listelenecek
TRON (TRX), AltcoinTrader.co.za'da listelenecek

TRON (TRX) Afrika’ya ulaştı: TRX bu hafta Güney Afrika borsalarına girmeye hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON (TRX) bugün, bir Afrika merkezli kripto para borsası üzerinde işlem görmeye başlayacak. Onbirinci en popüler kripto para şu anda en az 15 borsada listeleniyor ve bununla birlikte bir Güney Afrika kripto para borsası olan AltcoinTrader.co.za’da listelenecek.

TRON (TRX), AltcoinTrader.co.za’da listelenecek

AltcoinTrader.co.za, Güney Afrika’da fiat para birimi için dijital ortamların alım satımını sunan ilk borsalardan biri. Borsa, 3 yıldan uzun bir süredir BTC, ETH, XRP, LTC, NEO ve Stellar Lümenleri daha fazla üst düzeyler platfrormunda sunuyor. AltcoinTrader’de 30 Ekim tarihinde TRX işlem görmeye başlayacak. Borsa CEO’su Richard De Sousa, konuya yönelik kampanyaları şunları yaptı:

Müşterilerimize yeni kripto para taleplerini içeren için çalışmalarımız devam ettiğimizi görmek. AltCoinTrader’de TRON ( TRX ) şirketimizin duyurmaktan gurur duyarız.

Afrika, yavaş ama emin adımlarla kripto devrimine kavuşuyor

AltcoinTrader, şu sıralar  CoinMarketCap.com’a  göre 145.000 günlük işlem hacmiyle 154. sırada yer alan bir kripto para borsası. Dijital ortamların benimsenmesini Afrika’da büyümeye devam edebiliriz, bu listeleme Afrika’nın yavaş ama emin adımlarla kripto devrimine kavuştuğunu kanıtlıyor.

Altcointrader.co.za

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip ediyoruz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, eksik bilgilendirme amaçlıdır. Bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Kardeşlik yapabilmek için kârlı ya da zarar veriyorsanız, yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi çok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin