Korkunç tahmin: Gümüş Bitcoin olan altcoin’de ayı deseni belirdi!
Korkunç tahmin: Gümüş Bitcoin olan altcoin’de ayı deseni belirdi!

Analist görüşleri: Litecoin 0.17, hız ve ucuzluk ile Bitcoin Cash’i geçecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin, pazar hacmine göre yedinci en büyük kripto para birimi. Analistlerin görüşüne göre, Litecoin gelecek yeni güncellemesi Litecoin 0.17 ile dördüncü sırada yer alan Bitcoin Cash’ten daha hızlı ve daha ucuz olacak. Bu güncellemeden sonra, Litecoin işlem ücretleri %90 ila %95 oranında azalacak.

Litecoin 0.17 ile işlem ücretleri 10 kat düşecek

Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan Litecoin Core 0.17 güncellemesi, son kullanıcı geliştirmeleriyle Litecoin’i öne çıkaracak. Bunlar arasında en göze çarpan özellik, yaklaşık 10 katlık bir ücret düşüşü olarak görülüyor.

Ortalama olarak bir Litecoin işlemi yazım sırasında 0,05 dolar ortalama ücret gerektirir. Bu güncellemeden sonra ücretin 0,005 dolara inmesi bekleniyor. Alternatif finansal varlıklar performans analisti Nich Hellmann’ın açıklamasına göre, Litecoin yeni güncelleme sayesinde BCH’den sadece daha hızlı ve daha ucuz olacak. Aynı zamanda Litecoin, BCH’ın pazar hacmini de geçmeye çalışacak yani savaşan iki topluluk olacak!

Litecoin (LTC) fiyat grafiği
Litecoin (LTC) fiyat grafiği

Coincomments

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin