TRON (TRX) PoS'dan DPoS'a geçiyor!
TRON (TRX) PoS'dan DPoS'a geçiyor!

TRON Süper Temsilci adaylarını tanıtıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON Vakfı şu anda token takas sürecinde ve toplum için canlı akış yapıyor. TRON’un Süper Temsilci seçimlerine katılan adaylar, TRON topluluğuna neler sunabileceklerini ve TRON hakkındaki düşüncelerini paylaşıyor.

TRON’un Süper Temsilci adayları projelerini açıklıyor

Odyssey projesinin temsilcilerinden biri, Odyssey’in uzun süredir topluluk vizyonuna bağlı olduğunu ve Justin Sun’un baş danışmanı olduğu için TRON ile ilişkilerinin çok güçlü olduğunu söylüyor. TRON Vakfı, projelerinde önemli bir yatırımcı, OCN. Temsilci ayrıca projelerinin 1. günden beri çok güçlü olduğunu ve gelişmeleriyle TRON’u desteklemeye devam edeceğini de belirtiyor. Odyssey konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Gerçekten TRON projesine inandığımızı göstermek asla kolay değil. Bazen aldığımız kararların topluluğa nasıl etki edeceğini düşünürken çıkmaza düşüyoruz.

TRON’un başka bir Süper Temsilci adayı ise Gifto

Başka bir Süper Temsilci adayı ise Gifto. Gifto, merkezi olmayan bir evrensel hediye protokolü ve TRON’un 35M kullanıcıları ile stratejik ortaklarından biri. Gifto’nun yaratıcısı Andy Tian, ​​geçen sene TRON ile ortaklık kurdu. Andy Tian konuya yönelik şunları söyledi:

Gifto ve TRON, Blockchain teknolojisini kullanarak içerik yaratma alanını yenilikçi hale getiriyor. Ayrıca birlikte bugün mevcut olan içerik oluşturma mülkiyeti ve para kazanma standart modeline bir alternatif sunabileceğiz. Bu ortaklık, başarılı tüketici eğlence uygulamalarına sahip iki şirketi bir araya getiriyor. Her iki şirkette önümüzdeki yıllarda tüm sektörleri geride bırakacak Blockchain teknolojisini kullanıyor.

Digital Assets Group’ta Süper Temsilci adaylarından biri

Digital Assets Group’ta (DAG) Süper Temsilci adaylarından biri. DAG, bir dizi iştirak ve vakıf ile Blockchain dijital varlık işine ve tam bir Blockchain ekolojik düzenine odaklanır. TRON Vakfı, DAG ile ilgili şunları söylüyor:

DAG’ın TRON’un Süper Temsilci adayı olması, TRON’u ekolojik işbirliği için ilk partner olarak seçmesini ve TRON’un ekolojik büyümesini ve gelişimini tam olarak destekleme kararını yansıtıyor.

TRON fiyat grafiği
TRON fiyat grafiği

TRON yazım sırasında, %3,78 oranında artışla 0,04 dolardan işlem görüyor. TRON şu anda, 2,7 milyar dolarlık piyasa değeriyle 9. sırada yer alıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin