Tron sosyal medyaya atılıyor. TronChat ile tanışın.
Tron sosyal medyaya atılıyor. TronChat ile tanışın.

TRON sosyal medya platformuyla devlere rakip oluyor: TronChat

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON sosyal medya dApp’i çıkarıyor. TronChat ismini taşıyacak uygulamanın Instagram, Facebook ve YouTube gibi devlerle rekabet edeceği belirtiliyor.

TronChat, içerisinde Tron (TRX) kullanılacak Blockchain tabanlı bir sosyal medya platformunu başlatacağını duyurdu.

Mahremiyet problemi TronChat ile tarih oluyor

TRON, kullanıcı bilgilerini veya gizliliğini korumadığı için eleştirilen, Facebook gibi kusurlu sosyal medya platformlarıyla rekabet edebilmek için yeni dApp’lerini getirmeye çalışacak.

DApp, mesajlaşma servisi sunmanın yanı sıra fotoğraf, hikaye, video gibi paylaşım yetenekleri sunacak. Bunun yanı sıra sohbet odaları da kullanıcıya sunulan hizmetler arasında yer alacak

TronChat, kullanıcıların belirli yayınları görüntülemek için bir ücret belirleyebilmelerini sağlayan platformda bir ödeme mekanizması ekleyerek kendini tipik sosyal medya ağlarından farklılaştıracak. İçerik üreticisi üçüncü taraf sponsorlarını kullanmak zorunda kalmadan yayınlarından para kazanabilecek. Tipping özelliği, kullanıcıların içerik yazarlarını bir beğeni işareti olarak veya daha fazla motive etmelerine olanak tanıyacak.

Tron sosyal medya girişimiyle merkezi uygulamaların sonunu getirebilecek mi?

Halen devam etmekte olan fonlama aşaması ile gelişimine devam eden uygulama, kullanıcı verilerinin ve mahremiyetinin güvenle saklandığı, merkezi olmayan bir sosyal medya platformu fikrinden farklı bir avantaj sunuyor.

Belki de son zamanlarda çok fazla itibar kaybeden Facebook gibi merkezi platformların sonunun başlangıcı, kripto para ve Blockchain endüstrisinin elinden olabilir.

Uygulamanın çıkış tarihi henüz kesinleşmedi.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

McAfee Crypto Art Program sanatçılar için yeni fırsatlar yaratıyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin