Kripto para madenciliği yenilenebilir enerji ile yapılacak
Kripto para madenciliği yenilenebilir enerji ile yapılacak

Kripto para madenciliği için baraj gücü kullanılacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

New York firması DPW Holdings Inc, bir kripto para madenciliği çiftliği için Valatie Falls tarafından üretilen baraj gücünü kullanmayı planlıyor.

Kripto para madenciliği yenilenebilir enerji ile yapılacak

Bu hidroelektrik üreten baraj Mart 2018’de Valatie Falls Hydro tarafından DPW’nin yan kuruluşu olan Digital Power Lending’den borç finansmanı kullanılarak satın alındı. Planlanan kripto para birimi madenciliği tesisi, AntEater madencilik ekipmanlarıyla bu yılın dördüncü çeyreğinde kurulacak ve işletilecek.  Bu madencik tesisi, bu yılın başlarında Samsung ile ortaklaşa kuruldu. Milton “Todd” Ault III, DPW Holdings CEO’su kripto para madenciliği çiftliği planını şöyle açıklıyor:

Valatie Şelaleleri, kripto madenciliği çiftçiliğine temiz, düşük maliyetli ve başarılı bir şekilde yenilenebilir enerji sağlamaya yönelik baraj kurulumu ile yeniden yapılandırılacak. Yeni baraj, ekonomik olarak sürdürülebilir, kendi kendini idame ettiren bir kripto para birimi madenciliği işi oluşturma stratejimizdeki önemli bir adım. Bu proje bize, DPW iştiraklerinin, elektrik enerjisinin en büyük operasyonel maliyet faktörü olduğu kripto para birimi madenciliği için yeni bir model oluşturmak üzere işbirliği ve yenilik yapma konusunda eşsiz bir fırsat sağladı.

Kripto para madenciliği ücretleri azaltılabilir

Güç için daha düşük fiyat, olası yüksek kripto para madenciliği ücretleri için maliyetleri telafi edebilir. Mart ayında uygulanacak olan bu yüksek ücretler,  New York Eyaleti Kamu Hizmeti Komisyonu tarafından önerilen bir fikir. Yüksek yoğunluklu çalışma kapasitesinden daha yüksek oranlarda kripto madenciliği işi talep edebilir.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin