Tron Blockchain
Tron, sermayesini artırmaya devam ediyor: Ağdaki DApp'ler 569’u buldu

Tron, sermayesini artırmaya devam ediyor: Ağdaki DApp’ler 569’u buldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Justin Sun liderliğindeki Tron ’u, öncü gelişmeler ve güncellemeler ile her zaman blok zincir arenasının merkezinde olmaya çalışıyor. Ve şimdi, 14. Sırada bulunan kripto paranın arkasındaki şirket, ağında etkileyici sayılara ulaşan bir sıçrama daha yaşadı Son raporlara göre, TRON’un merkezsiz uygulamalarının popülaritesi son çeyrekte de artmaya devam ediyor.

Tron Vakfı’nın resmi Twitter hesabı dün, Tron platformundaki DApp sayısının toplamda 569’a ulaştığını yazdı. Bunun yanı sıra, işlem hacmi gibi dApp miktarı da belirgin bir şekilde artış gösterdi ve şimdi istikrarlı bir seviyede bulunuyor. Firma, Tron ekosisteminden yararlanarak dApp’ın büyümesini daha da artırmak için daha fazla geliştirici ve kullanıcıyı ağırlıyor.

Tron Blockchain yeni DApp’leri ağırlıyor

Bu hafta Tron’un listesine eklenen ilk DApp Empower Wallet’dı. Çoklu kripto para birimlerini destekleyen merkezi olmayan cüzdan, diğer blok zincirlerden gelen DApp’lerin kesintisiz ve güvenli kullanıcı hizmetleri ile birlikte birbirleriyle etkileşime girmesini sağlıyor. Klasik bir RPG oyunu olan Knightlands, bu hafta Tron’un dApps listesine giren ikinci girişim oldu. Bu oyunda, oyuncular PvP modunda arkadaşlarıyla savaşır ve hatta oyunun yerleşik piyasa ticaret sisteminde işlem yapabilirler. Tron Blockchain üzerine inşa edilmiş bir diğer çok oyunculu online sosyal oyun FaceWorths. Kullanıcılar yüz fotoğraflarını uygulamaya yükler ve diğer kullanıcılar fotoğrafı derecelendirmek için 30 TRX öderler. Oyuncuların yaklaşık üçte biri diğer oyunculardan TRX ödülleri kazanabiliyor.

Tron kripto para alanında varlığını artıracak projelere sahip

Tron’daki DApp’ların sayısındaki bu yükselişin arkasında, Blockchain, Tron’un kripto para alanındaki varlığını arttırmak için yürütülen bir dizi proje. SUN Network, BitTorrent Live, BitTorrent Dosya Sistemi ve BitTorrent Speed ​​gibi Tron’un son sürümleri, TRX’in düşüş eğiliminde olduğu fiyatını başarıyla artırdı.

Ayrıca yakın zamanda, Tron’un blok zincirindeki toplam işlem sayısı 80 milyonu aştı. Rakamlar, işlem sayılarının ve ağdaki kullanıcı sayısının, dijital para biriminin “ana akım benimseme” işleminin gerçekleştirilmesinde önemli bir rol oynadığına inanan Justin Sun’ın hedefleriyle uyumlu şekilde ilerlediğini gösteriyor.

cryptonewsz

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin