TRON
Tron, rakip blokzincirleri TRC-20’de yayınlanan USDT tutarı ile geride bırakıyor

Tron, USDT tutarıyla rakiplerini geride bırakmaya başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

30 milyon dolarlık USDT, Ethereum zincirinden Tron’a taşındı. Büyük bir TRX destekçisi olan Misha Lederman, Justin Sun’ın USDT-Tron dönüşümü için Poloniex’i önerdiğini bildirmişti.

Kripto işlemlerini izleyen Whale Alert adlı Twitter hesabı, Ethereum defterinden Tron’a büyük bir USDT token göçü ile ilgili detaylar yayınladı. Tanınmış Tron taraftarı ve TRX merkezli BeatzCoin’in CCO’su Misha Lederman, USDC’nin TRC-20 tabanlı sürümünün kullanılabilirlik ve ölçeklenebilirlikte ERC-20’den daha iyi olduğunu söyledi.

Tron tabanlı USDT miktarı hızla artıyor

Justin Sun, Twitter blogunda, gün geçtikçe daha fazla insanın Omni veya Ethereum tarafından verilen USDT’lerini Tron blok zincirine kaydırmayı tercih ettiğini yazdı.

Sadece iki hafta önce, Blockchain’de desteklenen bu stabil coin miktarı 170 milyonu bulmuştu. Şu anda, bu miktar 364 milyon dolara kadar çıktı.

Justin Sun, Poloniex kripto para borsasını kullanan herkese USDT’lerini USDT-Tron’a dönüştürmelerini tavsiye etti. Son zamanlarda, Poloniex ana ortağı Circle’dan ayrıldı ve şu anda başka  yatırımcılar arıyor.

Söylentilere göre Justin Sun bu ticaret platformunu satın almak isteyen bir grup şirketin başındaydı. Bununla birlikte Sun, yakın zamanda Poloniex veya başka bir platforma atıfta bulunmadan “hiçbir şey satın almadığını” tweetledi.

Tron, EOS tabanlı bir dApp oyununu bünyesine kattı

Tron’un bir başka dönüm noktası, EOS Knights dApp oyununun Tron Blockchain’e göçüydü. Şu an blokzincir, Dapp.Radar verilerine göre dokuzuncu sırada bulunuyor.

Tron kısa süre önce, oyunu Tron’a taşımak ve bu blok zincir üzerinde başka oyunlar geliştirmeye başlamak için EOS Knights üreticisi olan Biscuit oyun stüdyosu ile bir anlaşmaya vardı.

u.today

Önemli TRON gelişmeleri için buraya tıklayabilirsiniz.

Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin