TRON Odyssey 3.1 ile gelen 3 büyük değişiklik
TRON Odyssey 3.1 ile gelen 3 büyük değişiklik

TRON Odyssey 3.1 ile gelen önemli değişiklikler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON ekosisteminin popülaritesi, göz ardı edilemez. Şu anda geliştiriciler projenin ilerleyiş biçimiyle yetinmemesine rağmen, bu projeye önemli bir ilgi var. Bununla mücadele etmek için TRON Odyssey 3.1 sürümünde çeşitli yeni değişiklikler yapılacak. Aşağıda proje ile ilgili bazı önemli noktalar yer alıyor.

TRON Odyssey 3.1 ile gelen 3 büyük değişiklik

3- Geliştirilmiş performans ve istikrar

Kripto para dünyasında, projeler genellikle performanslarına veya eksikliklerine bağlı olarak reddedilir. TRON bu konuda olumsuz bir şey yaşamamakla birlikte, her bir proje mümkün olduğunda performans yükseltmeleri gerektirir. Bu teknolojiler, kripto para birimi ve Blockchain ana akımını alacak şekilde tasarlanırsa, mevcut performans oranı yetersiz olacaktır.

Aslında, TRON geliştiricileri Odyssey 3.1’in merkezi olmayan uygulamaların geliştiricileri için oldukça yararlı olacağından emin. Ethereum ve EOS gibi, TRON kendi potansiyeline ulaşmak için uygun destek teknolojisine ihtiyaç duyan kendi dApp ekosistemine sahip. Genel iyileştirmeler yapılıyor ve geliştirilmiş bir performans uzun vadede tüm TRX kullanıcılarına fayda sağlayacak.

2- DApp operasyonel maliyetlerini düşürmek

Çoğu dApp geliştiricisi, belirli bir ağ üzerinde merkezi olmayan bir uygulama çalıştırmanın oldukça pahalı olabileceğini fark ediyor. EOS durumunda, bir dApp sürdürme maliyeti yılda 10.000 dolara yakın. Özellikle uygulamanın kendisinin çok fazla gelir getirmemesi durumunda çok yüksek bir değer. Kumar dApp’ları için bu büyük bir sorun değil, ancak başka bir alanda finansal sorunlara dönüşebilir.

TRON için, dApp operasyon maliyetleri, spektrumun yüksek tarafında gezinme eğiliminde. Bu, Odyssey 3.1’in ortaya çıkmasıyla değişecek, ancak henüz belirgin gelişmeler ortaya çıkmadı. DApp geliştirme ve bakımını daha kolay ve ucuz yapan her şey, hem geliştiriciler hem de uygulama kullanıcıları tarafından büyük ölçüde takdir edilecek.

1- TRON Virtual Machine

Belki de Odyssey 3.1 yükseltmesine dahil edilen en büyük güncelleme TRON Virtual Machine. Bu konsept oldukça uzun bir süredir ima ediliyor ve güncelleme TRON ana ağına ulaştıktan sonra tam etkisini ortaya çıkaracak gibi görünüyor.

Böyle büyük bir gelişme TRX kullanıcıları için önemli olumlu değişiklikler vaat ediyor. İddiaların doğru olduğunu varsayarsak, TRON Virtual Machine’in ağı 200x Ethereum’dan daha hızlı ve EOS’a kıyasla en az 100x daha ucuz yapması beklenebilir. Kripto para ve dApp ekosistemleri arasındaki rekabet her zaman umut verici bir gelişme. Çünkü daha geniş bir kabul görmenin yolunu açmakta.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin