Santander, SWIFT Global Payments Innovation teknolojisini kullanacak
Santander, SWIFT Global Payments Innovation teknolojisini kullanacak

Ripple’ın ortağı Santander, SWIFT Global Payments Innovation ile gündemde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’ın ortağı Santander, İspanya, İngiltere, Polonya ve Arjantin olmak üzere dört ülkede işlem yapmak için SWIFT ile ortaklık kurdu. Bankacılık devi, sınır ötesi ödemeler için SWIFT Global Payments Innovation (GP) teknolojisini kullanacak.

Santander, SWIFT Global Payments Innovation teknolojisini kullanacak

Santander konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

SWIFT gpi ile, Santander artık hızlı bir sınır ötesi ödeme hizmeti sunabilir: Gerçek zamanlı ödeme takibi ve banka ücretleri ve döviz kurlarında şeffaflık.

Duyuru da ayrıca bankanın hedefinin 2018 yılı sonuna kadar Şili ve Meksika’ya da yayılmak olduğu belirtiliyor. Ayrıca, Santander sınır ötesi işlemlerin %80’i bu yılın sonunda SWIFT GPI’sında yayınlanacak. Dahası banka, 2019’da diğer ülkelere de genişlemeyi planlıyor. 2017 yılında SWIFT’ın GPI’sının piyasaya sürülmesinden bu yana, Santander ve SWIFT, küresel projelerde yakın bir şekilde çalışıyor ve coğrafi konumlarına uygun olarak Santander müşterilerinin çözümlerini derinlemesine yoğunlaştırıyor.

Kripto için olumlu haberler: Almanya, SWIFT sistemi için çağrıda bulundu

Ripple’ın ortağı Santander, Ripple’ın ödeme çözümünü kullanıyor

Santander España’daki GTB Başkanı Eva Bueno Velayos, konuya yönelik şunları söyledi:

Bizim için SWIFT gpi, müşterilerimize uluslararası ödemelerinde sağlanan deneyimi iyileştirmek, süreci daha hızlı ve daha şeffaf hale getirmek ve aynı zamanda iç süreçlerimizi daha verimli hale getirmek için iyi bir fırsat sunuyor. Ödemeler teklifimizde mümkün olan en iyi hizmeti alabilmek için aşağıdaki aşamalarda ilerlemeyi dört gözle bekliyoruz.

Banco Santander, sınır ötesi ödemeler için Ripple’ın ödeme çözümünü kullanıyor. Bu yılın başlarında, bir Ripple destekli uygulama olan OnePayFX’i piyasaya sürdüler. Son zamanlarda, bir röportajda, Santander’in İnovasyon Müdürü Ed Metzger, Ripple’ın teknolojisinin müşterilerinin hayatlarını iyileştirdiğini söyledi.

Ripple ve Santander, OnePayFX’i piyasaya sürdü

Ayrıca Ed Metzger, OnePayFX hakkında konuşarak şunları söyledi:

Finansal hizmetlerin, şirketlerin müşterileri için mükemmel müşteri hizmeti sunmak adına işbirliği yaptığı açık platformların dünyasına geçtiğine inanıyoruz. Bu durum, OnePay FX ile yaptığımız işin merkezinde yer alıyor.

Ripple‘ın ekibi, SWIFT’in 22 Ekim-25 Ekim tarihleri ​​arasında düzenlenecek olan ve RippleNet’i gösterecekleri konferansın bir parçası olacak.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin