Tron Blockchain
Tron Blockchain ağının kuruluşundan altı ay sonra 1 milyon kullanıcı adresine ulaşıyor

Tron Blockchain ağının kuruluşundan altı ay sonra 1 milyon kullanıcı adresine ulaşıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Elde edilen verilere göre Blockchain protokolü TRON (TRX) 23 Aralık tarihi itibarıyla bir milyon kullanıcı hesabını geçti. Bu arada yöneticileri rakipleri Ethereum’u (ETH) kritik etmeye devam ediyorlardı.

Kripto paranın yan projesi IAmDecentralized.org’un kurucu üyesi Misha Lederman tarafından sosyal medyaya yüklenen TRON Blockchain istatistikleri, ağın şu anda bir milyondan fazla adrese sahip olduğunu doğruluyor.

Bu yılın başlarında ana ağını piyasaya süren TRON, merkezi olmayan uygulamalar (DApps) oluşturmak isteyen geliştiriciler için en iyi ekosistem olmaya çalışıyor.

Tron 1 milyon adres sınırına Ethereum’dan çok daha hızlı ulaştı

TRON’un ezeli rakibi olan Ethereum’u devamlı eleştirmesi ile bilinen CEO’su Justin Sun, bu hafta altcoin için “yavaş bir iç patlama” yapacağı öngörüsünde bulundu.

Adres konusunda vurgu yaparak yorum yapan Lederman, faaliyetlerin hızının artışının da ETH’den daha yüksek olduğunu belirtti. Buna göre Ethereum’un 22 Ocak tarihli lansmanından bu yana 543 gün (yaklaşık 18 ay) sonra 1 milyon hesaba ulaştığında dikkat çekti.

Yapılan açıklamada ayrıca Ethereum’un kripto para ilgisinin mevcut koşullara göre en yüksek olduğu dönemde kullanıcı tabanını oluşturduğunu vurgulandı.

TRON fiyatındaki hareketsizlik konusunda eleştiri alıyor

Bazı görüşler ise büyümeye rağmen, TRX’in 0,02 fiyatına kazık çaktığını karşılaştırma yapılan ETH’nin ise hatta tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 90’lık bir düşüşün ardından bile 73 dolar civarında değerini koruduğunu ekledi.

TRX, bu hafta günlük olarak güçlü bir büyüme göstermiş ve kripto para piyasalarında yapılan düzeltme sonucu 24 saat içinde tokenin yüzde 15 kaybettiği görülüyor. ETH ise yüzde 12,6 oranında bir düşüş kaydetti.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin