justin sun btt trx
Tron kurucusu Justin Sun verdiği sözü tutuyor: BitTorrent (BTT) İlk 30'a giriyor

Tron kurucusu Justin Sun verdiği sözü tutuyor: BitTorrent (BTT) İlk 30’a giriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Justin Sun’ın daha önce açık bir şekilde söz verdiği gibi, BitTorrent şimdi BTT sahiplerinin ve BTT transferlerinin sayısındaki artışla ilk 30 coin arasına girdi. Ayrıca Tron’un (TRX) aynı sıralamada ilk 10 girdiği ancak CoinMarketCap tarafından gerekli güncellemelerin yapılmadığı da Tron taraftarlarınca savunuluyor.

Justin Sun verdiği sözü tutuyor

Bir süre önce, twitlerinden birinde Justin Sun’ın BTT’nin bu yıl 2. çeyrekte ilk 30’a gireceğine söz vermişti. İddia ettiği diğer bir konu da Tron’un Haziran ayına kadar ilk 10 kripto paradan biri olacağıydı.

https://twitter.com/justinsuntron/status/1125565211795083264

Ayrıca, BTT’nin CoinMarketCap’ta ilk 30 arasında yer alması, Tronscan tarafından da Twitter’da doğrulandı. Sun’ın BTT ile ilgili bu duyuruyu yaptığı tarihte, token CMC’nin listesinde 50. Sırada yer alıyordu.

https://twitter.com/TRONSCAN_ORG/status/1133264727226798082

Tronscan, bu hareketi yani 50. Sıradan 30. Sıraya yükselişin 150 günde gerçekleştiğini yazdı.

TRX’in CMC’nin listesinde ilk 10’a geri dönmesi ise Sun’ın haklı olup olmadığını gösterecek gibi duruyor.

Tron kurucusu Justin Sun verdiği sözü tutuyor: BitTorrent (BTT) İlk 30'a giriyor 1

Sun ağı, testnet’te başlamak üzere

Daha önce, Sun Network’ün (ayrıca DappChain olarak da biliniyor) 30 Mayıs’ta testnet’te piyasaya sürüleceği açıklandı. Tron ağının ölçeklenebilirliğini iyileştirmesi, kullanıcıların yan zincirler oluşturmasına ve Tron destekli dApp’lerin daha az enerji tüketmesine olanak sağlaması bekleniyor.

Justin Sun’ın Twitter üzerinden yaptığı bilgi güncellemelerinin olumlu karşılanması, Tron (TRX) fiyatına da olumlu yansıyor.

Pazartesi günü, Tron CEO’su Twitter hesabında “Tron ve BTT hakkında çok büyük ve şaşırtıcı şeyler olduğunu” yazdı. Ayrıntıları 1 Haziran’da paylaşmaya söz verdi.

Bu haber ve Bitcoin büyümesi sayesinde TRX, dün yüzde 14 oranında bir artış gösterdi. Şu anda da (28 Mayıs öğle saatleri) yükselişini sürdürdüğünü gördüğümüz TRX’in yüzde 6 seviyelerinde artışı ile 0,03434 dolardan el değiştirdiğini görüyoruz.

TRX is rising on CMC, thanks to Justin Sun’s recent tweet

u.today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin