Justin Sun’dan çarpıcı Bitcoin fiyat tahmini
Justin Sun’dan çarpıcı Bitcoin fiyat tahmini

TRON kurucusu mercek altında: Justin Sun dürüst bir pazarlamacı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Justin Sun, TRON’a son 2 aydır %100’ün üzerinde bir yükseliş kazandırdı. Peki Sun bunu nasıl başardı?

BitTorrent Token’in çoğunluğunu balinalar aldı

Geçtiğimiz ay, TRON Kurucusu’nun TRON fiyatlarındaki son yükselişte kendi tokenlerinden bazılarını sattığına dair raporlar ortaya çıktı. Justin’in TRON adresi kamuya açıkken, geçen ay boyunca büyük miktarda TRON’un kaldığını görebiliyoruz. Peki bu gerçekten bu doğru mu?

Son bir ay içerisinde merak uyandıran tek sorun bu değil. Merakla beklenen BitTorrent Token’ın piyasaya sürülmesiyle, Justin ve CZ, büyük ölçekli bir pump’a neden oldu ve Binance launch (fırlatma rampası) kullandıkları için eleştirildiler.

Binance launch, 15 dakika içinde tükenen 50 milyardan fazla token sundu ancak bu tedarikin tüm alımını yapan sadece 100 farklı hesap olduğu ortaya çıktı. Bu da akıllara kripto balinaları tarafından keşfedilmiş olduğunu getiriyor. Tokenler Binance’te listelendiğinde, fiyatlar 0,00000015 BTC’den başladı. Bu durum, ilk alıcıların milyarlarca tokeni borsaya bırakması ile sonuçlandı.

Justin Sun Twitter’ı hayli etkin kullanıyor

Ancak, tüm bunların iyi yanları da bulunuyor. Justin Sun, TRON projesi için birçok harika şey yaptı, her zaman hayranlarıyla sosyal medya platformlarına katılarak (TRONics), projenin etrafındaki hype’yi devam ettirmeyi başardı. Tüm önemli gelişmelerle birlikte taraftarları döngüde tutarak Twitter’da duyuruların kralı olarak anıldı, ancak haberleri projenin hype’ını arttırmak için kullandığından dolayı eleştirildi.

Ancak niTRON Event’in son başarısı, geçen yıl elde ettikleri platform ve BitTorrent platformu için çıkan harika haberlerle kendilerini kanıtladılar. Burada durmadılar, rakip ağlarından birçok dApp’ı kendi ağlarına çekmeyi başardılar.

Soru şu ki, TRON dApp’lara yüksek TPS’lerini ve piyasada çok kazançlı olan sıfır işlem ücretlerini sunmaya devam edebilir mi? Yapılan gözlemlere göre, Justin Sun’ın sosyal medyadaki varlığı ve liderliği olmasaydı, TRON projesi bugün olduğu yerde olmazdı. Sun, kripto alemindeki herkes bir aldatmaca olduğunu düşündüğü zaman TRON ekibini meşru bir şirket haline getirdi. TRON için gelecek kesinlikle parlak görünüyor.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin