Bitcoin ve Ripple’da yön neresi? İşte 4 popüler analistten çarpıcı BTC ve XRP tahmini
Bitcoin ve Ripple’da yön neresi? İşte 4 popüler analistten çarpıcı BTC ve XRP tahmini

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin, XRP, TRON, Litecoin, Stellar ve NEO hakkında son gelişmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in üstünlüğünden, Ripple’dan baştan çıkarıcı bir teklife kadar, kripto dünyasında geçen bazı hikayelere bir göz atın. İşte yaşanan flaş kripto para haberleri.

Bitcoin ve kripto para haberleri

McAdam Financial danışmanlarından Pat Chirchirillo, Bank of America ve kripto para birimlerinin transfer ücretlerini karşılaştırdı. Banka ile bir ayda 6 transfer yaptı ve bu transferler için 10 dolar gibi bir işlem ücreti ödedi.

Aynı işlemleri Bitcoin ve diğer kripto paralar ile yaptı. Mevcut işlem ücreti 0,17 dolar ile gerçekleştirdi ve 6 işlem için sadece 1,02 dolar harcadı. BitInfoCharts’tan alınan veriler ışığında kripto paraların, Bank of America’dan %90 daha ucuz olduğu ortaya çıktı.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Swift CEO’su Gottfried Leibbrandt’a, Ripple’da çalışması için teklif sundu.

Paris Fintech Festivali’nde, ikili sınır ötesi ödemelerin geleceği üzerine bir panele katıldı. Leibbrandt, Swift’te bırakacağı miras hakkında konuştu. Garlinghouse, bitirdiğinde, Leibbrandt’ın, San Francisco merkezli Blockchain ve kripto ödemeleri startup’ına katılma olasılığını sunarak “Ripple’da işe başla!” dedi.

Garlinghouse, Ripple’in, bankalar ve finans kurumları arasındaki sınır ötesi ödemeler için geçerli olan Swift’in yerine geçmeyi planladığını söyledi.

Litecoin haberleri

Litecoin kurucusu Charlie Lee, geliştiricilerin ağa hangi gizlilik özelliklerini ekleyeceklerini belirlemek için çalışmalarının zor olduğunu söylüyor. Şimdiye kadar, ekip hangi teknolojiyi kullanacaklarına dair nihai bir karara varamadı.

Stellar Lumens haberleri

İOS ve Android’de yeni bir Stellar tabanlı Blockchain hediye ve alışveriş platformu kullanıma sunuldu.

Swych ekibi, platformun kullanıcıların anında arkadaşlarına ve ailelerine hediye kartlarını göndermesine izin verdiğini söyledi.

TRON haberleri

TRON’un BitTorrent Token’i (BTT) yaklaşmakta olan borsa listelemeleri hakkında daha fazla bilgi yayınlıyor. Token, dosyaları paylaşan kullanıcıları ödüllendirmek için BitTorrent dosya paylaşım platformu ile birlikte kullanılmak üzere tasarlandı.

https://twitter.com/BitTorrent/status/1092085052127805441

Şimdiye kadar, TRON BTT’nin Binance, OKEx, Upbit, KuCoin, CoinTiger, Bitbnx ve TRX Market’te listeleneceğini söyledi.

Cardano haberleri

Cardano‘nun geliştirme kolu Emurgo, Yoroi cüzdanında bir dizi slayt çıkardı. M-cüzdan, Chrome ve Firefox eklentisi olarak mevcuttur ve sunuma göre, tüm Cardano’nun (ADA) %12’sinden fazlası cüzdan kullanılarak saklanmaktadır.

NEO haberleri

YouTube’da BlockchainBrad, NEO CEO’su Da Hongfei ile yeni bir röportaj yaptı. İkili, Neo 3.0 yükseltmeleri, Microsoft, fork, altyapı, topluluk kaygıları ve daha fazlası hakkında konuşuyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin