TRON kurucusu sahnede: Justin Sun, TRX ve BTT'nin bu seviyelere çıkacağına söz verdi
TRON kurucusu sahnede: Justin Sun, TRX ve BTT'nin bu seviyelere çıkacağına söz verdi

TRON ilk defa, Litecoin ve Stellar’ı geçti ve yükselişini sürdürüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün %12’lik etkileyici bir dalgalanmanın ardından, TRON (TRX), hem ilk defa Stellar’ı (XLM) ve Litecoin’i (LTC) geçti, hem de ilk 10’daki en büyük 7 numaralı kripto para oldu.

TRON’un sıradaki hedefi Tether

Piyasa yana doğru hareket etmeye devam ederken, TRX %12’nin üzerinde bir artışla ara vermeye karar verdi ve işlem hacmi 24 saat içinde 200 milyon dolardan 400 milyon dolara yükseldi. Bu süre zarfında kripto, hem LTC hem de XLM’i devirdi ve kripto para piyasası hacmi bakımından 7 numaraya oturdu. Ayrıca Tether’ın (USDT) yerini devralmaya hazır görünüyor. TRX yaklaşık 0,030 dolar seviyesinde işlem görüyor.

TRON (TRX) haftalık fiyat grafiği
TRON (TRX) haftalık fiyat grafiği

BitTorrent token airdrop’u piyasayı hareketlendirdi

Bu ani artışın olası nedeni, yarın gerçekleşecek olan BitTorrent token satışının (BTT) yakın zamanda başlatılmasıdır.

BitTorrent geçtiğimiz günlerde, tüm TRX sahiplerinin hem token teklifini hem de TRX’i tanıtmak için görünen bir girişim olan 1:1 oranında BTT airdrop dağıtacağını açıkladı. BTT’nin yarın başlaması bekleniyor ancak TRX’teki bu mevcut dalgalanma ile pazarın ileri çekildiği anlaşılıyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin